twitter.com/scottygb
Volledig scherm
© twitter.com/scottygb

BBC moet excuses aanbieden nadat kijkers bizarre boodschap te zien krijgen: “Manchester United are rubbish”

Time-outDe BBC heeft haar excuses aangeboden aan de kijkers nadat de boodschap “Manchester United are rubbish” (“Manchester United is waardeloos”, red.) op de live-ticker verscheen tijdens een tv-uitzending op dinsdag. De tekst verscheen onderaan het scherm tijdens een reportage over Roland Garros. 

0 reacties

 1. “Ik kan me niet omkleden, dit is mijn enige kleedje”: Camila Giorgi kampt even met vestimentair probleem
  Roland Garros
  2

  “Ik kan me niet omkleden, dit is mijn enige kleedje”: Camila Giorgi kampt even met vestimen­tair probleem

  Aan het slagveld op het vrouwentoernooi van Roland Garros werkte ook Camila Giorgi (WTA 30) graag mee. Zij klopte het nummer 7, de Wit-Russische Aryna Sabalenka, maar kreeg voor de start van die wedstrijd wel een waarschuwing van de umpire omwille van haar kleedje. Het logo van de sponsor zorgde even voor animo. En ook topfavoriete Swiatek houdt wel van een vestimentaire zijsprong.
 2. 300 euro per maand: Ronaldo trekt voor z’n favoriete cryosauna nu ook (samen met Cristiano Jr.) naar lokale club
  Time-Out
  4

  300 euro per maand: Ronaldo trekt voor z’n favoriete cryosauna nu ook (samen met Cristiano Jr.) naar lokale club

  En plots zit je in hetzelfde zwembad als Cristiano Ronaldo. Hoewel hij thuis alle sportinfrastructuur en herstelmateriaal voor handen heeft, heeft de Portugese wereldster zich aangesloten bij een lokale sportschool, die ook dienst doet als ontspannings- en herstelcentrum. Ronaldo’s favoriete ruimte? De cryosauna, waar je blootgesteld wordt aan temperaturen tot -130 graden Celsius.