Armand Duplantis met een biertje op de Memorial.
Volledig scherm
Armand Duplantis met een biertje op de Memorial. © AFP/Twitter @Cuiet426

Armand Duplantis krijgt uitbrander van vader na pintje op Memorial: “Als je al die dopingverhalen hoort, moet je beter nadenken”

Time-outArmand Duplantis, wereldrecordhouder in het polsstokspringen, vierde z'n overwinning op de Memorial Van Damme met een biertje. “Want als je in Brussel bent, moet je een Belgisch biertje drinken.” Vader en coach Greg Duplantis was het daar niet mee eens en wees zijn zoon op z’n verantwoordelijkheden.

5 reacties

 • Nicolas Van Hoecke

  1 week geleden
  Wat heeft dat nu met voorbeeldfunctie te maken? Stop ook gewoon met zeggen dat sporters een voorbeeldfunctie hebben. Alleen de ouders hebben dat...
 • Peter Berg

  1 week geleden
  Gaat niet om dat pintje, wel om wat ze erbij kunnen doen.
 • Jose Van Hauwaert

  1 week geleden
  @Marcus Camps. Indekken niet nee, maar zijn zoon waarschuwen dat concurenten wel eens iets in dat drankje zouden kunnen stoppen... De strijd is hard aan de top, rolstoel saboteren, koersfietsen saboteren, iets in het drankje van sporters stoppen tot met ijzeren staven op dansers hun knieën slaan, dit is reeds allemaal gebeurd in het verleden en zal in de toekomst niet anders zijn...
 • davy debal

  1 week geleden
  Nee Marcus, dit is topsport!
 • Marcus Camps

  1 week geleden
  Is hij iets aan het indekken of zo ? Het zijn jonge gasten hé, die gaan uit, met vrienden, met concurrenten ... Nooit anders geweest.