Erling Haaland feest erop los.
Volledig scherm
Erling Haaland feest erop los. © RV

Alle remmen los: Erling Haaland neemt in dancing (én in trainingspak) afscheid van Dortmund-fans

Time-outEen gepast afscheid. Erling Haaland, volgend seizoen in een plunje van Manchester City, trok na zijn laatste wedstrijd voor Borussia Dortmund het uitgaansleven in. De 21-jarige Noorse wonderspits ging, ín trainingspak, met een groep fans volledig los in een dancing. 

2 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Succes bij je nieuwe club city samen met Kevin de bruyne 👍...🤞 Completer en beter speler samen met lewandoswki 👍 Wat ànders dan die mbappe die alleen snel kan lopen !
 • Gregory Denorme

  3 maanden geleden
  Prachtige spits.........Topper!!
 1. 300 euro per maand: Ronaldo trekt voor z’n favoriete cryosauna nu ook (samen met Cristiano Jr.) naar lokale club
  Time-Out
  4

  300 euro per maand: Ronaldo trekt voor z’n favoriete cryosauna nu ook (samen met Cristiano Jr.) naar lokale club

  En plots zit je in hetzelfde zwembad als Cristiano Ronaldo. Hoewel hij thuis alle sportinfrastructuur en herstelmateriaal voor handen heeft, heeft de Portugese wereldster zich aangesloten bij een lokale sportschool, die ook dienst doet als ontspannings- en herstelcentrum. Ronaldo’s favoriete ruimte? De cryosauna, waar je blootgesteld wordt aan temperaturen tot -130 graden Celsius.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 1. “Hij vroeg mijn ouders om mijn hand”: Mishel Gerzig doet uit de doeken hoe Thibaut Courtois haar ten huwelijk vroeg
  Play
  Time-out
  2

  “Hij vroeg mijn ouders om mijn hand”: Mishel Gerzig doet uit de doeken hoe Thibaut Courtois haar ten huwelijk vroeg

  4 juni was het, toen er ineens op de Instagrampagina’s van zowel Thibaut Courtois als die van Mishel Gerzig foto’s verschenen van onze nationale nummer één die op een luxejacht op zijn knie was gegaan voor zijn grote liefde. Zij heeft nu in Israëlische media onthuld hoe zij dat moment heeft beleefd, en ze heeft het ook over de toekomstplannen van het koppel.
 2. Apart moment op World Cup of Darts: pijl zit niet in het bord en toch krijgt Oostenrijker de punten
  Play
  Time-out
  4

  Apart moment op World Cup of Darts: pijl zit niet in het bord en toch krijgt Oostenrij­ker de punten

  Op de World Cup of Darts kwam het tijdens het eersterondeduel tussen Oostenrijk en Finland tot een opvallend moment. Na twee keer ‘triple 20' bleef de derde pijl van de Oostenrijker Rowby-John Rodriguez niet in het bord zitten. En toch kreeg hij nog twintig punten. De pijl zat immers geklemd tussen zijn andere pijlen en de punt raakte daardoor nog nét het bord, wat volstaat om punten te krijgen. En moment dat voor wat verwarring zorgde in de zaal, maar Rodriguez en z’n partner Mensur Suljovic konden er wel om lachen. De Oostenrijkers wonnen de partij met 5-3.