Bij Mundo Deportivo grapten ze over de komst van CR7 naar FC Barcelona.
Volledig scherm
Bij Mundo Deportivo grapten ze over de komst van CR7 naar FC Barcelona. © AP

1 april valt later in Spanje: “CR7 biedt zich aan bij Barcelona”, ook volleybalcoach Vital Heynen moet eraan geloven

Time-OutEven was voetbalminnend Spanje en de rest van de wereld in rep en roer nadat het gerenommeerde Mundo Deportivo een schokkende transfer van Cristiano Ronaldo naar FC Barcelona meldde. Het bleek echter al snel om een Spaanse 1 april-grap te gaan. Ook volleybalcoach Vital Heynen moest eraan geloven.

0 reacties

 1. En of hij geliefd is: jonge Real-fan net niet in tranen nadat Thibaut Courtois hem... zijn broek cadeau geeft
  Play
  LaLiga
  7

  En of hij geliefd is: jonge Real-fan net niet in tranen nadat Thibaut Courtois hem... zijn broek cadeau geeft

  Perfect rapport tot dusver voor Real Madrid. De huidige kampioen in LaLiga haalde het gisteren met 1-3 op het veld van Espanyol en staat zo met negen op negen opnieuw bovenaan de rangschikking. Die zege kwam er niet zonder slag of stoot, maar de Koninklijke kon eens te meer rekenen op een beresterke Thibaut Courtois. En nadat het sluitstuk zich groots toonde op het veld, deed hij dat ernaast nog eens dunnetjes over. Toen onze landgenoot de meegereisde fans ging gaan groeten, gaf hij zijn hele hebben en houden weg: een fan kreeg zijn shirt cadeau, waarna ook zijn handschoenen en zelfs zijn keepersbroek een nieuwe eigenaar kregen.
 2. Het huwelijksaanzoek dat niemand onberoerd laat: triatleet gaat op de knieën na Ironman, maar dan loopt het mis
  Play
  Time-out
  9

  Het huwelijks­aan­zoek dat niemand onberoerd laat: triatleet gaat op de knieën na Ironman, maar dan loopt het mis

  Dan heb je een huwelijksaanzoek tot in de puntjes voorbereid, krijg je op het moment van de waarheid af te rekenen met een gigantische kramp. Het overkwam Marti Alt na de triatlon van Estland vorig jaar. De beelden gaan nu pas viraal. Net wanneer de Est op de knieën gaat, dé vraag wil stellen en het doosje met de ring wil openen, zijgt hij neer. Twee getuigen beginnen Alt meteen te masseren en helpen hem recht. Dan kan hij eindelijk zijn aanzoek afmaken.
 1. Francesco Totti scheidt van Ilary Blasi: “Ik stopte met voetbal, verloor mijn vader en raakte in een depressie, maar zij was er niet voor mij”
  Time-Out
  9

  Francesco Totti scheidt van Ilary Blasi: “Ik stopte met voetbal, verloor mijn vader en raakte in een depressie, maar zij was er niet voor mij”

  Francesco Totti (45) heeft al leukere tijden gekend, nadat hij in 2017 het voetbal vaarwel zei. Twee jaar geleden zijn papa Enzo verloren aan de gevolgen van Covid-19, waarna de AS Roma-legende in een depressie sukkelde. Zelf twee weken lang zware corona gehad en in juli van dit jaar uit elkaar met zijn vrouw Ilary Blasi (41), met wie hij drie kinderen heeft. Totti: “Zij was er in die moeilijke periode niet voor mij.” Een vechtscheiding wacht.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.