1. Een ‘throuple' is ten einde en dat is niet naar de zin van bokser David Haye die zijn ‘team’ snel weer groter wil
  Time-out
  13

  Een ‘throu­ple' is ten einde en dat is niet naar de zin van bokser David Haye die zijn ‘team’ snel weer groter wil

  Aan alle mooie liedjes komt een einde. In dit geval wel een erg snel. Zo bevestigt de Ierse zangeres Una Healy (41) dat ze opnieuw single is, nadat ze zich even in de polyamoureuze romance tussen bokser David Haye (42) en zijn model Sian Osborne (31) begaf. Daarin blijft sowieso plaats voor anderen. “Ons team is onverwacht weer wat kleiner, maar dankzij de verkwikkende ambiance op SXM (een elektronisch muziekfestival op de Caraïben, nvdr) zijn we snel weer zeker van een complete invulling.” Het beeld spreekt boekdelen.
 1. Steeds meer details bekend over ‘kattendoder’ Tiberi, die incident zelfs voor ouders verzweeg: “Advocaat verzekerde me dat het privé zou blijven”
  15

  Steeds meer details bekend over ‘kattendo­der’ Tiberi, die incident zelfs voor ouders verzweeg: “Advocaat verzekerde me dat het privé zou blijven”

  Na West Ham-verdediger Kurt Zouma de kattenmishandelaar is er nu Trek-Segafredo-renner Antonio Tiberi de kattendoder. Het Italiaanse wielertalent (21) bekent dat hij afgelopen zomer een kat met een luchtgeweer heeft doodgeschoten. In een interview met ‘Gazzetta dello Sport’ zegt Tiberi nu zelfs dat hij tegen iederéén - op zijn advocaat na - zweeg over het incident. Tiberi kreeg een boete van 4.000 euro en door zijn ploeg een schorsing van 20 dagen zonder wedde opgelegd.
 1. Neymar scoort ook niet bij volleybaltweeling Alves: “Nadat hij bot ving bij mijn zus, wou hij ons beiden”
  1

  Neymar scoort ook niet bij volleybalt­wee­ling Alves: “Nadat hij bot ving bij mijn zus, wou hij ons beiden”

  Met 7,8 miljoen volgers op Instagram is de Braziliaanse Key Alves (23) de meest gevolgde volleybalster ter wereld. Toch achtte de Braziliaanse celebrity, ook actief op OnlyFans waar ze “tot vijftig keer meer verdient dan met volleybal”, het nog nodig om haar naam met die van Neymar te droppen in een amoureuze combinatie met haar al even opvallende tweelingzus Neyt. Maar scoren deed Neymar niet.
 1. KIJK. Sunderland-speler gaat viraal met hilarische manier om tegenstander af te stoppen: “Iedereen kan vaststellen dat ik een idioot ben”
  Buitenlands voetbal
  1

  KIJK. Sunderland-spe­ler gaat viraal met hilarische manier om tegenstan­der af te stoppen: “Iedereen kan vaststel­len dat ik een idioot ben”

  Grappig moment uit de Championship, de Engelse tweede klasse, afgelopen weekend. In de wedstrijd tussen Sunderland en Bristol dreigde Bristol-talent Alex Scott een gevaarlijke counter op te zetten bij een 1-0-voorsprong voor de thuisploeg, en dat tien minuten voor tijd. Sunderland-invaller Luke O’Nien besefte dat hij aan de noodrem moest trekken, maar deed dat op een hilarische manier. Niet met een tackle, maar door prompt in de rug van Scott te springen. Het leverde hem een gele kaart én faam op Twitter op. “Iedereen heeft kunnen vaststellen dat ik een idioot ben”, kon hij er zelf ook om lachen. Minder fijn voor O’Nien en Sunderland: Bristol kwam diep in de toegevoegde tijd toch nog langszij vanop de stip.
 2. “Sorry dat je dat moest meemaken”: Super Bowl-quarterback wordt te kijk gezet met Rihanna-grap, zangeres schiet hem al snel te hulp
  Time-out

  “Sorry dat je dat moest meemaken”: Super Bowl-quarter­back wordt te kijk gezet met Rihanna-grap, zangeres schiet hem al snel te hulp

  Grappig moment tijdens de persconferentie van Patrick Mahomes in aanloop naar de Super Bowl. De 27-jarige quarterback, die het met de Kansas City Chiefs opneemt tegen de Philadelphia Eagles, werd in de maling genomen door Brandon Marshall. De ex-NFL-speler, die met I Am Athlete een populaire podcast heeft, zei tegen Mahomes dat Rihanna hem complimenten had gegeven. Dat was niet het geval, maar dat maakte de zangeres al snel goed.
 1. Geen voetbal voor Neymar op 31ste verjaardag, wel liefdesgeluk met opnieuw Bruna na geruchten overspel
  1

  Geen voetbal voor Neymar op 31ste verjaardag, wel liefdesge­luk met opnieuw Bruna na geruchten overspel

  Er zijn nog zekerheden wat betreft het liefdesleven van de zondag 31 jaar geworden Neymar. Het licht knippert haast constant. En het gaat steevast om brunettes die Bruna heten en vier jaar jonger zijn dan hem. Nadat de PSG-ster tussen 2012 en 2018 een aan-uit-relatie had met actrice Bruna Marquezine (27), is het nu de beurt aan Bruna Biancardi (27). De laatste statusupdate: opnieuw aan, nadat het koppel de verjaardag van Neymar samen vierde en enkele intieme foto’s deelde.
 2. KIJK. “Mijn benen lijken wel van Play-Doh”: ex-olympiër beroert op sociale media met bizarre video
  Time-out
  3

  KIJK. “Mijn benen lijken wel van Play-Doh”: ex-olym­piër beroert op sociale media met bizarre video

  De Britse discuswerper Lawrence Okoye is viraal gegaan op social media met een opvallende video. De 31-jarige Okoye duwt in het filmpje met zijn duim putjes in zijn scheenbeen. Putjes die ook een tijdlang zichtbaar blijven en volgens Okoye het gevolg zijn van cellulitis. Niet de bekende sinaasappelhuid (cellulite), wel een bacteriële infectie van de huid en het onderhuidse bindweefsel.
 1. KIJK. Voetbalfan die met één klap geveld werd, is nu cultfiguur met eigen poster: “Verdiende les gekregen”
  Time-out
  12

  KIJK. Voetbalfan die met één klap geveld werd, is nu cultfiguur met eigen poster: “Verdiende les gekregen”

  Bill Tarbuck heeft zich de voorbije week opgeworpen als de meest besproken voetbalfan. De jonge Engelse twintiger daagde vóór de wedstrijd tussen West Ham en Chelsea met veel poeha supporters van de ‘Hammers’ uit, om snel erna een hamer in het gezicht te krijgen. Het canvas, de rolstoel en het ziekenhuis volgden. Net als een poster. En een geweldig verhaal op het werk. “Dit zal een levensles voor hem zijn.”
 2. KIJK. Fase met Feyenoord-doelman in een hoofdrol werd al miljoenen keren bekeken, maar is actie nu gigantisch onsportief of net geniaal?
  time-out
  12

  KIJK. Fase met Feyenoord-doel­man in een hoofdrol werd al miljoenen keren bekeken, maar is actie nu gigantisch onsportief of net geniaal?

  Een actie van Feyenoord-doelman Justin Bijlow van afgelopen weekend tegen Twente gaat de wereld rond. In een poging om te voorkomen dat opponent Virgil Misidjan met een snelle ingooi kon profiteren van onoordeelkundig uitkomen van Bijlow, gooide de keeper met opzet een andere bal het veld in. Een enorm onsportieve actie volgens velen, geniaal volgens anderen.
 1. Conor McGregor overleeft aanrijding op de fiets: “Dankzij ervaring als vechter wist ik hoe te vallen”

  Conor McGregor overleeft aanrijding op de fiets: “Dankzij ervaring als vechter wist ik hoe te vallen”

  In de octagon blijft het wachten op actie van Conor McGregor (34), maar op de fiets verricht de Ier wel nog straffe stoten. Toen hij tijdens een trainingsrit aan hoge snelheid werd aangereden, kon hij een beroep doen op zijn vaardigheden als kooivechter om ‘goed te vallen’. ‘The Notorious' hield er alleen een snee in zijn rechterbil aan over. McGregor: “Bedankt God. Het was nog niet mijn tijd.”
 2. “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...”: Burnley kondigt komst Westerlo-spits Foster aan met geniale Shrek-parodie
  Time-Out
  2

  “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...”: Burnley kondigt komst Westerlo-spits Foster aan met geniale Shrek-parodie

  Het Burnley van coach Vincent Kompany versterkte zich deze week opnieuw met een speler uit de Jupiler Pro League. ‘The Clarets’ legden zeven miljoen euro plus bonussen op tafel voor Westerlo-spits Lyle Foster (22). Om de komst van de Zuid-Afrikaanse spits aan te kondigen, knutselde Burnley een geniaal filmpje in elkaar. De inspiratie haalden de Engelsen bij de wereldberoemde ‘Shrek’-film. In de originele scène moet de boosaardige Lord Farquaad kiezen tussen drie vrouwen, in de parodie van Burnley tussen drie spitsen: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en - jawel - Lyle Foster. Bekijk en geniet vooral zelf in onderstaande video.
 1. “Volgend jaar is hij van jou, capi!”: hilariteit bij spelers van Union, die aanvoerder Teuma z’n eigen Gouden Schoen schenken
  3

  “Volgend jaar is hij van jou, capi!”: hilariteit bij spelers van Union, die aanvoerder Teuma z’n eigen Gouden Schoen schenken

  Grappig momentje op training, vanmiddag bij Union. Aanvoerder Teddy Teuma (29), die gisteren op het Gala van de Gouden Schoen uiteindelijk net naast het podium viel, kreeg dan toch zijn eigen exemplaar overhandigd. Iets wat voor de nodige hilariteit zorgde in het Dudenpark en Teuma ging dan ook maar al te graag op de foto met het kleinood. “Volgend jaar is het de jouwe, capi!", klonk het vol zelfvertrouwen in het bijschrift. Aan de Fransman om komende zaterdag, in Charleroi, zijn kandidatuur al meteen extra kracht bij te zetten.