Zweefvliegtuig crasht in Goetsenhoven, 2 mensen verliezen er het leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Zweefvliegtuig crasht in Goetsenhoven, 2 mensen verliezen er het leven. © bollen

Zweefvliegtuig neergestort in Tienen: twee mensen komen om het leven

In de omgeving van Tienen is zaterdagnamiddag omstreeks 15.20 uur een zweefvliegtuig neergestort.  Een instructeur (57) uit Bekkevoort en een meisje van 18 uit Puurs kwamen daarbij om het leven. Mensen die in de buurt van de crashsite wonen spreken van een luide knal. Bij een buur vlogen de brokstukken tot in de tuin.  “Ik zal niet in detail treden maar het was geen mooi zicht”

 1. Onderhandelingen herstructurering Bosch volop aan de gang: van 400 naar 273 bedreigde jobs. “Is een stap in de goede richting”
  PREMIUM
  Tienen

  Onderhande­lin­gen herstructu­re­ring Bosch volop aan de gang: van 400 naar 273 bedreigde jobs. “Is een stap in de goede richting”

  De onderhandelingen over de zoveelste herstructurering bij de Tiense ruitenwisserfabrikant Bosch zijn volop aan de gang. Eind januari maakte het bedrijf bekend dat er maximaal 400 jobs op de helling stonden. Intussen konden vakbonden dit getal herleiden tot 273, van wie 166 arbeiders en 107 bedienden. “We zitten nog steeds in fase 1 van de wet-Renault”, zegt Patrick Jordens van de ACLVB. “De onderhandelingen zullen nog een tijdje duren en in eerste instantie trachten we het aantal ontslagen tot een minimum te beperken.”
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen