Zweefvliegtuig crasht in Goetsenhoven, 2 mensen verliezen er het leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Zweefvliegtuig crasht in Goetsenhoven, 2 mensen verliezen er het leven. © bollen

Zweefvliegtuig neergestort in Tienen: twee mensen komen om het leven

In de omgeving van Tienen is zaterdagnamiddag omstreeks 15.20 uur een zweefvliegtuig neergestort.  Een instructeur (57) uit Bekkevoort en een meisje van 18 uit Puurs kwamen daarbij om het leven. Mensen die in de buurt van de crashsite wonen spreken van een luide knal. Bij een buur vlogen de brokstukken tot in de tuin.  “Ik zal niet in detail treden maar het was geen mooi zicht”

 1. Dit leegstaand pand aan Goossensvest is over twee weken vaccinatiecentrum: “Gebouw is ideaal. Een goede poetsbeurt en wat signalisatie volstaan”
  PREMIUM
  Tienen

  Dit leegstaand pand aan Goossens­vest is over twee weken vaccinatie­cen­trum: “Gebouw is ideaal. Een goede poetsbeurt en wat signalisa­tie volstaan”

  Dat er een vaccinatiecentrum in het Rijksadministratief centrum komt aan de Goossensvest in Tienen raakte donderdag al bekend. Inwoners van Tienen, Boutersem, Hoegaarden, Kortenaken en Glabbeek zullen zich hier vanaf maart kunnen laten vaccineren. Al wil men al over ten laatste twee weken volledig klaar zijn met de opbouw van het vaccinatiecentrum. Wij gingen alvast een kijkje nemen.
 2. Jongste gepensioneerdenvoorzitter was Hoegaardier Ivan Laloup: “Op mijn 21ste nam ik leiding ‘Jong van Hart’ over”

  Jongste gepensio­neer­den­voor­zit­ter was Hoegaar­dier Ivan Laloup: “Op mijn 21ste nam ik leiding ‘Jong van Hart’ over”

  Zowel in ons blad als op het VTM-nieuws verscheen een bijdrage over Arno Pirolo, gemeenteraadslid van sp.a in Halle en actief bestuurslid in verschillende plaatselijke verenigingen. Op zijn 25ste werd hij voorzitter van S-Plus Bond Achille Van Acker, de grootste seniorenvereniging van Halle en de Zennevallei. Hij maakte er zelf melding van dat hij weet had van iemand die al op zijn 21ste voorzitter werd van een gepensioneerdenbond. Arno Pirolo dacht dat het een Tienenaar was, maar het ging om Hoegaardier Ivan Laloup.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel