Politie Getevallei hield zaterdag een verkeersactie.
Volledig scherm
Politie Getevallei hield zaterdag een verkeersactie. © Bollen

Zeven bestuurders zien rijbewijs ingetrokken

 1. Festivalburgemeester Jelle Wouters telt af naar Rock Werchter: “Ik heb nog altijd het gevoel dat het één groot dorpsfeest is”
  PREMIUM

  Festival­bur­ge­mees­ter Jelle Wouters telt af naar Rock Werchter: “Ik heb nog altijd het gevoel dat het één groot dorpsfeest is”

  De seismograaf in Werchter gaat volgende week weer in het rood. Tienduizenden mensen staan te trappelen om Rock Werchter na drie jaar corona-afwezigheid weer in hun armen te sluiten. Ook burgemeester Jelle Wouters (CD&V) telt de dagen af naar zijn tweede editie als burgemeester. “We hebben de vrijgekomen tijd goed besteed en zijn beter voorbereid dan ooit.”
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 1. Alexianen Zorggroep Tienen en fotograaf Eddy Verloes lanceren samen het project ‘In omzien’
  Tienen/Boutersem

  Alexianen Zorggroep Tienen en fotograaf Eddy Verloes lanceren samen het project ‘In omzien’

  De Alexianen Zorggroep Tienen en fotograaf Eddy Verloes stellen ‘In omzien’ voor aan patiënten, cliënten en medewerkers van de organisatie. Het gaat om een tentoonstelling én een samenwerkingsproject waarin actief aan de slag wordt gegaan rond kwetsbaarheid, verbondenheid, melancholie en hoop. Dit leunt nauw aan bij de thema’s die leven op elke afdeling van het psychiatrisch ziekenhuis.
 2. RESTOTIP. Oats Day Long: gezonde en creatieve havermoutgerechten zijn een verademing voor de studentenstad
  PREMIUM
  Leuven

  RESTOTIP. Oats Day Long: gezonde en creatieve havermout­ge­rech­ten zijn een verademing voor de studenten­stad

  Havermout, havermout en... havermout. Voor wie bij Oats Day Long langsgaat zal het geen verassing zijn dat alle gerechten worden bereid met de gezonde volkoren graansoort. Toch bestaat de menukaart van de nieuwe zaak in Leuven uit tal van lekkere, gezonde én creatieve gerechten waardoor de havermoutbar een welgekomen aanwinst is tussen al het fastfoodgeweld in Leuven.