De correctionele rechtbank in Leuven.
Volledig scherm
De correctionele rechtbank in Leuven. © KAR

Zes maanden cel voor jaloerse ex

0 reacties

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 1. Architectenkoppel opent zomerbar aan voormalig station van Oplinter: “Een frigo en wat tafeltjes, en we zullen ook het gras maaien”
  PREMIUM
  Tienen

  Architec­ten­kop­pel opent zomerbar aan voormalig station van Oplinter: “Een frigo en wat tafeltjes, en we zullen ook het gras maaien”

  Stefanie Weckx (30) en Pieter-Jan Peeters (31) kochten in 2016 het voormalig station van Oplinter (Tienen), gelegen aan de Kanadaweg. Het pand onderging een heuse gedaanteverwisseling. Eind juni openen ze op de spoorwegbedding een zomerbar. “Het is een voorzichtige, eerste stap naar grotere plannen”, klinkt het. Zo zijn er ook plannen om een deel van de woning in te richten als een publieke ruimte.
 2. Ontvluchte Tiense gevangene gearresteerd na inbraak
  Tienen/Leuven

  Ontvluchte Tiense gevangene gearres­teerd na inbraak

  Bewoners van een huis in de Dekenstraat in Leuven werden afgelopen zaterdag in de vroege ochtend opgeschrikt door glasgerinkel. Wanneer ze naar beneden gingen, zagen ze nog net een man wegvluchten. De verdachte had een zware tegel door een venster gegooid om toegang te krijgen tot de woning. De politie van Leuven kwam met meerdere ploegen ter plaatse. Op aanwijzen van enkele buurtbewoners werd de verdachte, een 39-jarige uit Tienen, aangetroffen in een aanpalende tuin. De man werd van zijn vrijheid beroofd en ter beschikking gesteld van het parket. Hij bleek enkele dagen eerder niet te zijn teruggekeerd naar de gevangenis, waarop hij werd teruggebracht naar zijn cel. Het parket zal passend gevolg verlenen aan de feiten van inbraak op zaterdagochtend waarvan de man wordt verdacht.