Marc Struyf, zaakvoerder bij A+ Keukens hoopt dat zijn oproep wat oplevert zodat hij de slachtoffers van Pepinster kan blijven helpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Struyf, zaakvoerder bij A+ Keukens hoopt dat zijn oproep wat oplevert zodat hij de slachtoffers van Pepinster kan blijven helpen. © rv

Zaakvoerder Tiense keukenwinkel is slachtoffers Pepinster niet vergeten: “We kunnen niet wachten tot de overheid of verzekeringen van zich laten horen. Het moet nú gebeuren!”

TienenVia een liefdadigheidsactie van zijn schoonzus voor de slachtoffers in Pepinster zag Marc Struyf, zaakvoerder bij A+ keukens in Tienen, met lede ogen aan welke ravage het noodweer er aanrichtte. Intussen reed hij al ettelijke keer heen-en-weer om materiaal en goederen te transporteren naar de getroffen gebieden. Ondanks zijn nobele daad weet hij dat het momenteel niet meer is dan een doekje voor het bloeden. Daarom blijft Marc niet bij de pakken zitten en lanceert hij een nieuw offensief om de mensen te steunen. De meest opvallend: een donatie per nieuwe like op de Facebookpagina van A+ keukens. “Ik speel niet voor Sinterklaas, maar wil waar mogelijk mijn steentje bijdragen”, klinkt het.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Vrij inloopmoment enkel voor 18-plussers uit de gemeentes verbonden aan het vaccinatiecentrum
  Tienen/Hoegaarden/Boutersem/Glabbeek/Kortenaken

  Vrij inloopmo­ment enkel voor 18-plus­sers uit de gemeentes verbonden aan het vaccinatie­cen­trum

  Het vaccinatiecentrum in Tienen organiseert dinsdag 11 januari een vrij inloopmoment voor iedere 18-plusser die zijn boostervaccin wil; ook al heb je reeds je uitnodiging ontvangen. Dit is echter enkel voor inwoners van de gemeenten verbonden aan het vaccinatiecentrum aan de Goossensvest : Tienen, Hoegaarden, Boutersem, Glabbeek en Kortenaken dus.