Willy Mertens krijgt zijn tv niet terugbetaald van Krëfel.
Volledig scherm
Willy Mertens krijgt zijn tv niet terugbetaald van Krëfel. © Foto Bollen

"Wist niet dat ik vooraf online moest registreren"

TIENENDe 80-jarige Willy Mertens uit Tienen blijft met een kater achter van het WK. Dat heeft niet alleen te maken met de verloren halve finale van de Rode Duivels, maar vooral met het feit dat hij zijn tv niet krijgt terugbetaald van Krëfel. De firma beloofde bij meer dan 15 doelpunten van de Belgen de tv's, aangekocht tussen 26 april tot 17 juni, terug te betalen.

  1. Stijging van aantal besmettingen in Tienen op zondag 18 oktober

    Stijging van aantal besmettin­gen in Tienen op zondag 18 oktober

    In Tienen zijn er op één dag 22 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 14. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 112 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Tienen op 317 te liggen. Omdat Tienen meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
  2. Interim-trainer Bart Vanhoudt leidt KVK Tienen naar eerste zege: “Spelers hebben er hun kop voorgelegd”

    Interim-trai­ner Bart Vanhoudt leidt KVK Tienen naar eerste zege: “Spelers hebben er hun kop voorgelegd”

    Het kostte dan de nodige moeite, maar de eerste overwinning in eerste nationale is eindelijk een feit voor KVK Tienen. Vooral in het eerste halfuur werden de Suikerjongens bij momenten overklast door een stevig Mandel United, maar het goaltje viel iets later voor de thuisploeg. In de tweede helft slaagde de Suikerploeg er beter in om de bezoekers af te houden, het bleef dan ook 1-0.