De politie die ter plaatse werd gevraagd, onderzoekt de zaak verder.
Volledig scherm
De politie die ter plaatse werd gevraagd, onderzoekt de zaak verder. © Bollen

Winkeldief die Panini stickers wil stelen op heterdaad betrapt

 1. Ontvluchte Tiense gevangene gearresteerd na inbraak
  Tienen/Leuven

  Ontvluchte Tiense gevangene gearres­teerd na inbraak

  Bewoners van een huis in de Dekenstraat in Leuven werden afgelopen zaterdag in de vroege ochtend opgeschrikt door glasgerinkel. Wanneer ze naar beneden gingen, zagen ze nog net een man wegvluchten. De verdachte had een zware tegel door een venster gegooid om toegang te krijgen tot de woning. De politie van Leuven kwam met meerdere ploegen ter plaatse. Op aanwijzen van enkele buurtbewoners werd de verdachte, een 39-jarige uit Tienen, aangetroffen in een aanpalende tuin. De man werd van zijn vrijheid beroofd en ter beschikking gesteld van het parket. Hij bleek enkele dagen eerder niet te zijn teruggekeerd naar de gevangenis, waarop hij werd teruggebracht naar zijn cel. Het parket zal passend gevolg verlenen aan de feiten van inbraak op zaterdagochtend waarvan de man wordt verdacht.
 1. Show cooking en een LED-scherm op het terras van Godison tijdens EK-wedstrijden
  Tienen

  Show cooking en een LED-scherm op het terras van Godison tijdens EK-wedstrij­den

  Devil time in Brasserie-Café Godison in Goetsenhoven. Uitbater Niki Goffart installeerde een heus LED-scherm op het terras en verwelkomt aanstaande zaterdag zijn klanten nog voor het eerste fluitsignaal met een luxueuze bbq. Ondertussen lopen de zaak bijna als vanouds, want vanaf de eerste strepen zon, zakt er volk af naar het terras. “Zeggen dat we goed heropend zijn, is bijna een understatement”, klinkt het.
 2. RESTOTIP De Beekhoeve: brasserie serveert klassiekers op eigenzinnige wijze met mediterraanse invloeden
  PREMIUM
  Landen

  RESTOTIP De Beekhoeve: brasserie serveert klassie­kers op eigenzinni­ge wijze met mediter­raan­se invloeden

  Vanaf 12 juni kan je in De Beekhoeve in Neerlanden niet enkel terecht voor allerhande feesten. Aanstaande zaterdag serveren ze ook lunch en uitgebreide maaltijden in hun nieuwe culinaire brasserie. Recent kregen we nog een rondleiding doorheen hun vernieuwde accommodatie. En doortastend als we zijn, gingen we graag in op hun uitnodiging om ook de keuken van chef Agron Billa te ervaren tijdens een testavond. Seizoensgebonden streekproducten countert hij met mediterraanse toetsen, waardoor elk gerecht uitblinkt in originaliteit.