De situatie op kaart voor de komende fase van de werken aan de Vesten
Volledig scherm
De situatie op kaart voor de komende fase van de werken aan de Vesten © RV

Werken aan de Vesten gaan een nieuwe fase in

Op maandag 7 oktober verschuift Wegen en Verkeer de werfzone van de Bergévest van de buiten- naar de binnenring. De werken aan de buitenkant van de Bergévest tussen de Gete en het kruispunt met de Slachthuisstraat zullen tegen dan beëindigd zijn. 

 1. Speciale editie Kweikersdag brengt verrassing met zich mee: Reus Nieke bevalt van flinke zoon
  PREMIUM

  Speciale editie Kweikers­dag brengt verrassing met zich mee: Reus Nieke bevalt van flinke zoon

  De stad Tienen vierde zaterdag haar stadsfeestdag (Kweikersdag). Hoewel door corona de geplande feestelijkheden niet door konden gaan zoals in normale omstandigheden, was het wel een editie om nooit meer te vergeten. Reus Nieke is namelijk bevallen van een zoon. Daarbij werkte OpgewekTienen een heel alternatief programma met foto’s en filmpjes uit en was alles vanaf 10.10 uur live te volgen in Pand10 en via de livestream.
 2. ASSISEN LIVE. Zoon van beschuldigde weet ook niet waarom zijn vader de buurman neerstak op oprit : “Ik heb er geen verklaring voor. Het is dom en spijtig”

  ASSISEN LIVE. Zoon van beschuldig­de weet ook niet waarom zijn vader de buurman neerstak op oprit : “Ik heb er geen verklaring voor. Het is dom en spijtig”

  Wat is er in de Liefkensrode in het Vlaams-Brabantse Kortenaken op 30 juli 2016 precies gebeurd? De toen 70-jarige Roger Putseys stak zijn buurman neer met een koksmes uit de koffer van zijn Mercedes. Aan de basis van de vete lag een jarenlange twist over gerooide bomen op hun aangrenzende percelen. Putseys staat deze week in Leuven terecht voor doodslag op zijn buurman van 56, ex-para Luc Dams. Net als dinsdag komen vandaag nog een rist moraliteitsgetuigen aan het woord.