Samen met onder meer Nico Degroodt en Annemie Minten trekt Marie-Claire Loozen (links) met De Burgerbeweging naar de gemeenteraadsverkiezingen.
Volledig scherm
Samen met onder meer Nico Degroodt en Annemie Minten trekt Marie-Claire Loozen (links) met De Burgerbeweging naar de gemeenteraadsverkiezingen. © Bollen

Weer nieuwe partij erbij na breuk met Tienen Plus

TIENENStadspartij Tienen Plus heeft beslist de samenwerking met de voorgedragen lijsttrekker, Marie-Claire Loozen, te beëindigen. "We danken Marie-Claire voor haar korte, maar krachtige bijdrage. De stadspartij gaat nu op zoek naar een nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018", meldt Danny Puyneers, voorzitter van Tienen Plus. Loozen blijft echter niet bij de pakken zitten en start De Burgerbeweging op.

 1. Robbe (17) ontwikkelt vernuftig kassasysteem: “In het zesde leerjaar leerde ik al algoritmes schrijven”
  PREMIUM
  Tienen

  Robbe (17) ontwikkelt vernuftig kassasys­teem: “In het zesde leerjaar leerde ik al algoritmes schrijven”

  Bevinden we ons in Silicon Valley of Tienen? Wie Robbe Titeca (17) aan het woord hoort, is geneigd het eerste te denken. Al op 3-jarige leeftijd raakte hij verslingerd aan consoles en technologie. De laatstejaarsstudent wiskunde-wetenschappen ontwierp nu eigenhandig een digitaal kassasysteem. “Dit programma schreef ik volledig zelf en gaat heel wat verder dan alles wat ik voorheen deed”, aldus Robbe.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug