De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen.
Volledig scherm
De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen. © Bollen

Wagen loopt schade op door overstekende ree

Tienen/LinterOp de Neerlintersesteenweg in Tienen kon een bestuurster een overstekende ree niet meer ontwijken.

 1. Belofte Jordy Vanweerts (KVK Tienen) pikt opnieuw zijn goaltje mee op bezoek bij Olympia Wijgmaal: “Nu niet beginnen zweven”
  voetbal eerste nationale

  Belofte Jordy Vanweerts (KVK Tienen) pikt opnieuw zijn goaltje mee op bezoek bij Olympia Wijgmaal: “Nu niet beginnen zweven”

  Op de herstart van de competitie is het nog even wachten, zeker nu ook de competitiematch van volgende zondag tegen Club Luik niet doorgaat. Ondertussen werken ze bij KVK Tienen wel vlijtig hun oefenprogramma af. Met succes overigens, want net als tegen Houtvenne en Hades werd zondagmiddag op Olympia Wijgmaal opnieuw de nul gehouden en terwijl ook drie keer gescoord.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Kiona Crabbé pakt Belgische titel bij de beloften: “Mooi, maar jammer dat ik de trui niet zo vaak kan dragen”
  Veldrijden BK beloften

  Kiona Crabbé pakt Belgische titel bij de beloften: “Mooi, maar jammer dat ik de trui niet zo vaak kan dragen”

  Kiona Crabbé (Iko-Crelan) is de nieuwe Belgische kampioen veldrijden bij de beloften. Een verrassing is dat niet, want de Tiense stond hoog op het lijstje van de favorieten. “Ik heb mezelf alvast niet bovenaan gezet. Maar goed, ik heb de verwachtingen dan toch ingelost”, lacht Crabbé die na een minder goede start de achtervolging op Julie Brouwers en Sterre Vervloet moest inzetten. “Ik maakte nog wel een foutje in het zand, maar daarna kon ik makkelijk controleren.”