Illustratie rechtbank Leuven.
Volledig scherm
Illustratie rechtbank Leuven. © vertommen

Vrouw krijgt opschorting na weerspannigheid

 1. Lukt het Noël om fietstocht van 950 kilometer af te leggen in 8 dagen en zo tienduizend euro op te halen voor slachtoffers watersnood? “Ik fiets de Maas af, tot aan haar bron”
  PREMIUM
  Boutersem

  Lukt het Noël om fietstocht van 950 kilometer af te leggen in 8 dagen en zo tiendui­zend euro op te halen voor slachtof­fers watersnood? “Ik fiets de Maas af, tot aan haar bron”

  Noël Beckers (53) uit Boutersem is zoals zovelen diep in het hart geraakt door de slachtoffers van de watersnood in het zuiden van ons land. Ook wil Noël op zijn eigen manier een steentje bijdragen. Morgen, zaterdag 31 juli, start hij aan een 8-daagse tocht van aan de monding van de Maas tot aan de bron. Hij volgt hierbij de oevers van de Maas en zal dus ongeveer 950 kilometer afleggen. Met zijn fietstocht wil Noël geld inzamelen: per kilometer kan je 10 euro storten. Het geld zal hij schenken aan het Rode Kruis, dat het zal gebruiken om de getroffen gezinnen te steunen.
 2. Vaccinatiecentrum prikt morgen en volgende week zonder afspraak: “Alles op alles om groepsimmuniteit én herwonnen vrijheid te bereiken”
  PREMIUM
  Tienen/Boutersem/Hoegaarden/Glabbeek.Kortenaken

  Vaccinatie­cen­trum prikt morgen en volgende week zonder afspraak: “Alles op alles om groepsimmu­ni­teit én herwonnen vrijheid te bereiken”

  De trein in het vaccinatiecentrum aan de Goossensvest in Tienen dendert voort. Hoewel intussen al meer dan 90 procent van de meerderjarige bevolking een eerste prik heeft gekregen en iets meer dan 60 procent een tweede, zet het centrum nu werkelijk alles op alles. Iedereen ouder dan 18 die om welke reden dan ook de boot gemist heeft, twijfelde of weigerde, kan er op vrijdag 23 juli en op donderdag 29 juli terecht voor één prik van het J&J vaccin. “Die paar procentjes extra kunnen nog een verschil maken”, zegt Stefan Martens, coördinator van het vaccinatiecentrum.
 3. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.