De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen.
Volledig scherm
De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen. © Bollen

Vrouw kan achteruitrijdende bestelwagen nipt ontwijken, haar winkelkar komt onder wagen terecht

 1. Dieven dringen appartement binnen en proberen via terras toe te slaan in aanpalende flat
  Tienen

  Dieven dringen apparte­ment binnen en proberen via terras toe te slaan in aanpalende flat

  In een appartementsgebouw in de Broekstraat in Tienen stelde men woensdag rond 17.50 uur een inbraak en een inbraakpoging vast. Via de trappenhal waren dieven binnengedrongen in een appartement. Vervolgens begaven ze zich via het terras naar een aanpalende flat waar ze probeerden het raam van de slaapkamer te forceren. Helaas lukten ze niet in hun opzet en namen zonder buit de benen. De politie opende een onderzoek naar de mogelijke daders.
 2. Organisatoren De Lazuur laten Schapenconclaaf beslissen over titel van mooiste schaap
  Tienen

  Organisato­ren De Lazuur laten Schapencon­claaf beslissen over titel van mooiste schaap

  Afgelopen zondag werden in Pand 10 aan het station in Tiennen de 9 contreien voorgesteld die zullen deelnemen aan De Lazuur. De aflossingswedstrijd vond in 2018 voor het eerst plaats tijdens Kweikersdag en kon sindsdien op heel wat belangstelling rekenen. Na een jaar van afwezigheid staan de deelnemers opnieuw te poppelen om hun wijk te vertegenwoordigen. Dit jaar richtten de organisatoren zowaar een Schapenconclaaf in om te bepalen welke contrei het mooiste schaap ontwierp.
 3. Resto du Cœur Tienen verzamelt meer dan 150 schoolpakketten voor kansarme gezinnen
  Tienen

  Resto du Cœur Tienen verzamelt meer dan 150 schoolpak­ket­ten voor kansarme gezinnen

  In aanloop naar het nieuwe schooljaar stelde liefdadigheidsorganisatie Resto du Cœur pakketten met schoolmateriaal samen voor leerlingen uit zowel de lagere als middelbare school. Sinds kort kent Resto du Cœur België ook een afdeling in Tienen die nauw samenwerkt met non-profitorganisatie Bezorgd Om Mensen (vzw BOM). Afgelopen week liep de actie op zijn einde en werden de pakketten verdeeld bij vzw BOM aan de Hamelendreef in Tienen.