De 'brandoefening' werd afgelast, in de plaats kregen ze een optreden van Ronny Mosuse.
Volledig scherm
De 'brandoefening' werd afgelast, in de plaats kregen ze een optreden van Ronny Mosuse. © RV-Facebook/Repro bollen

Vrijwilligers vaccinatiecentrum getrakteerd op privé-concert

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Doelman Arthur Hannes houdt met KVK Tienen netten schoon in de vurige stede: “Lastige omstandigheden als extra motivatie”
  voetbal eerste nationale

  Doelman Arthur Hannes houdt met KVK Tienen netten schoon in de vurige stede: “Lastige omstandig­he­den als extra motivatie”

  Het heeft dan wel bloed, zweet en tranen gekost, zeker na het tweede geel voor Swerten vroeg in de tweede helft, maar KVK Tienen pakte toch maar mooi een puntje op bezoek bij titelfavoriet Club Luik. De Suikerjongens behielden ondanks de toenemende dreiging van de thuisploeg hun cool, niet in het minst doelman Arthur Hannes die uitpakte met enkele knappe reddingen.