Chiryaku Dojo Belgium te gast bij Eva' Kumtich.
Volledig scherm
Chiryaku Dojo Belgium te gast bij Eva' Kumtich. © Bollen

Voetbalsters van Eva’s Kumtich leren zich te verdedigen

Vrouwenvoetbalclub DVC Eva’s Tienen nodigde Chiryaku Dojo Belgium vzw in haar lokalen in Oorbeek om een cursus zelfverdediging aan te leren. “De vraag kwam vanuit het bestuur maar ook van de ouders, die zich bewust zijn van de steeds meer toenemende onveiligheid in onze samenleving”, zegt Filip Poffé hoofdinstructeur van Chiryaku Dojo Belgium.

 1. Op zoek naar een uniek terras en fan van vliegtuigen? In de hangaar van ULM Ganshoren kijk je uit op de landingsbanen
  PREMIUM
  Tienen

  Op zoek naar een uniek terras en fan van vliegtui­gen? In de hangaar van ULM Ganshoren kijk je uit op de landingsba­nen

  ‘ULM’ zal waarschijnlijk enkel bij ingewijden vertrouwd in de oren klinken, maar de ultralichte motorluchtvaartuigen (ULM) doorkruisen al sinds 2016 het Tiense wolkendek. Wim Mellaerts (48) is voorzitter en oprichter van vzw ULM Goetsenhoven. Sinds afgelopen weekend bouwde de club in één van de hangaren een terras uit. Een originelere setting zal je niet snel vinden. Want wie plaatsneemt op het terras kijkt uit op de indrukwekkende landingsbaan. “Onze infrastructuur is uniek, nergens anders vind je een startbaan zoals hier”, klinkt het.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan