Foto Christian Hennuy
Volledig scherm
© Foto Christian Hennuy

Vijf handelszaken krijgen award van Toegankelijk Tienen

 1. Marina ging vorig jaar uit de kleren voor lotgenoten, dit keer heeft ze een andere boodschap: “Financiële plaatje van kanker mag ook eens doorgelicht worden, want er klopt véél niet”
  PREMIUM
  Tienen

  Marina ging vorig jaar uit de kleren voor lotgenoten, dit keer heeft ze een andere boodschap: “Financiële plaatje van kanker mag ook eens doorge­licht worden, want er klopt véél niet”

  Voor Marina Coningx voor het eerst de diagnose kanker kreeg, was ze een levendige, goedlachse vrouw. Ook tijdens haar behandeling liet ze de moed niet zakken. Enkele maanden later volgde echter een tweede klap: huidkanker. Je wereld zou voor minder instorten. Maar niet voor Marina. Meer nog, om lotgenoten een hart onder de riem te steken, ging ze vorig jaar zelfs uit de kleren met de boodschap: ‘geef de hoop nooit op’. Wij gingen kijken hoe het Marina nu vergaat.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.