Viandra
Volledig scherm
Viandra © Bollen

Vier kandidaten voor uitbating brasserie Viander

0 reacties

 1. Online vorming ‘gamen’ richt zich tot ouders
  Tienen

  Online vorming ‘gamen’ richt zich tot ouders

  Basisschool Onze-Lieve-Vrouw (Via), Bibliotheek zonder grenzen en Gezinsbond (afdeling Tienen) organiseren op woensdag 26 mei een online sessie over ‘Gamen’ en richten zich specifiek tot ouders. Massa’s jongeren vermaken zich uren met gamen, terwijl het voor ouders eerder tot ergernissen leidt. Vaak komt dit voort uit onwetendheid. Daarom dompelt deze sessie je onder in de wereld van het gamen, zodat je als ouder meer te weten komt over het plezier én de risico’s ervan. De sessie is gratis en inschrijven kan via mail naar evelien.royen@viatienen.be.
 2. Tournée Générale: Hier reserveerde Tienenaar Olivier Adams (52) een plekje om van zijn eerste vers getapte pint te genieten
  PREMIUM
  Tienen

  Tournée Générale: Hier reserveer­de Tienenaar Olivier Adams (52) een plekje om van zijn eerste vers getapte pint te genieten

  HLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag spreken we af met Tiens muzikant en producer Olivier Adams aan restaurant Gambrinus ’t Land van Belofte, waar hij zijn eerste vers getapte pint zal drinken.
 3. Roeifenomeen Ward Lemmelijn (23) uit Tienen maakt indruk met winst in De Container Cup: “Ik stapte nochtans vermoeid de container in”
  PREMIUM
  Tienen

  Roeifeno­meen Ward Lemmelijn (23) uit Tienen maakt indruk met winst in De Container Cup: “Ik stapte nochtans vermoeid de container in”

  Donderdagavond kon tv-kijkend Vlaanderen aanschouwen waartoe sportief alleskunner Ward Lemmelijn (23) in staat is. Tijdens zijn deelname aan De Container Cup verpulverde het Tiens roeifenomeen meerdere records en ging hij uiteindelijk nipt met de overwinning aan de haal. Zijn indrukwekkend optreden maakte dan ook bij velen reacties los. Wij strikten hem tussen twee trainingen door en vroegen hoe hij De Cup heeft ervaren. “Toen ik in de container stapte, was ik eigenlijk al vermoeid. Ik had net een intense stage van twee weken achter de rug”, zegt Ward.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”