De Sint-Laurentiusstraat wordt tussen het kruispunt met de Hannuitsesteenweg en de Konijnenbergstraat afgesloten.
Volledig scherm
De Sint-Laurentiusstraat wordt tussen het kruispunt met de Hannuitsesteenweg en de Konijnenbergstraat afgesloten. © Bollen

Verkeersmaatregelen voor wielerwedstrijd Ronde van Vlaams-Brabant

TienenOp donderdag 29 juli rijdt de wielerwedstrijd ‘de Ronde van Vlaams-Brabant’ door Goetsenhoven en Hakendover. Er gelden enkele verkeersmaatregelen.

 1. Frituur Walter kreeg overvaller over de vloer : “Zijn wapen kunnen afnemen en hem zonder buit de straat opgekregen”
  PREMIUM
  Tienen

  Frituur Walter kreeg overvaller over de vloer : “Zijn wapen kunnen afnemen en hem zonder buit de straat opgekregen”

  Voor friturist Walter Vits (60) en zijn laatste klanten was het woensdagavond even schrikken. Een man sloeg doodleuk het glas van de toegangsdeur stuk om zijn komst aan te kondigen om vervolgens de frituuruitbater te bedreigen en het geld te eisen. De ervaren frietjesbakker kon echter de man het wapen afhandig maken en de overvaller buiten werken. Niemand raakte gewond, de klanten kwamen er met de schrik vanaf. “Nadien hebben ze wel geen hap meer door de keel gekregen.”
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.