Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Bollen

Vandaal bekrast vijf wagens

 1. Liggen de taxistandplaatsen op de vernieuwde Grote Markt wel strategisch?
  Tienen

  Liggen de taxistand­plaat­sen op de vernieuwde Grote Markt wel strate­gisch?

  Eenmaal de werken aan de Grote Markt in Tienen zijn voltooid, maken ook de taxichauffeurs er opnieuw hun opwachting. Op de vernieuwde markt zijn er momenteel twee taxistandplaatsen. Over de exacte locatie heerst er dezer dagen wat verwarring. Sommige taxichauffeurs vrezen dat ze geen doorgang zullen hebben tot op de Grote Markt, terwijl Tiens burgemeester Katrien Partyka (CD&V) meent dat de nieuwe standplaatsen niet beter kunnen liggen.
 2. Nick Spaenhoven haalt samen met KVK Tienen 0-2-achterstand op tegen Olympic Charleroi: “Zelfs winninggoal zat er nog in”
  voetbal eerste nationale

  Nick Spaenhoven haalt samen met KVK Tienen 0-2-achter­stand op tegen Olympic Charleroi: “Zelfs winning­goal zat er nog in”

  Geen eerste thuiszege voor KVK Tienen zaterdagavond, maar als troostprijs kwamen de Suikerjongens sowieso als mentale overwinnaar uit de pittige confrontatie met Olympic Charleroi. Want op dit niveau gebeurt het niet iedere week dat je van een 0-2-achterstand terugkomt. Dat laatste voltrok zich in een bijwijlen zinderende tweede periode, waarin KVK eindelijk zijn ware gelaat toonde.