Denvertex opende zopas de deuren in de Leuvensestraat.
Volledig scherm
Denvertex opende zopas de deuren in de Leuvensestraat. © Bollen

Van de markt naar een winkel: Denvertex breidt haar bed-en badtextiel verder uit

De Leuvensestraat is een handelszaak rijker: Denvertex. Moeder Karina Denis en zoon Jimmy Verbiest zullen deze zaak in bad-en bedtextiel uitbaten. “Onze zaak is momenteel aan zijn vierde generatie toe. Tot nu toe waren we enkel te vinden op de markten, maar daar komt met onze winkel verandering in.”

 1. Tiense Suikerraffinaderij wil puntjes op de i zetten: “Stop met ons lastig te vallen over de ‘gevaarlijke geurhinder’, die komt niét van ons”
  PREMIUM
  Tienen

  Tiense Suikerraf­fi­na­de­rij wil puntjes op de i zetten: “Stop met ons lastig te vallen over de ‘gevaarlij­ke geurhinder’, die komt niét van ons”

  De Tiense Suikerraffinaderij heeft eind vorige maand een pv gekregen van het Vlaams departement Omgeving. Leden van de actiegroep Tienen Stinkt hadden immers klacht ingediend voor geurhinder. De Tiense Suikerraffinaderij geeft toe dat haar bezinkingsvijvers inderdaad de oorzaak waren en neemt dan ook alle verantwoordelijkheid op zich. Daarmee is de kous echter niet af, want in de buurt van de fabriek zijn nog andere bronnen van geurhinder, die niét van de raffinaderij zijn. Op sociale media blijven echter venijnige berichten aan het adres van de suikerproducent circuleren, sommigen zijn zelfs rechtstreeks aan arbeiders gericht. De Tiense Suikerraffinaderij wil nu de puntjes op de i zetten.
 2. 69 Illegaal gevangen zangvogels in beslag genomen: “Najaar is ‘topseizoen’ voor malafide vogelvangers”
  Landen

  69 Illegaal gevangen zangvogels in beslag genomen: “Najaar is ‘topseizoen’ voor malafide vogelvan­gers”

  Een onderzoek van de Natuurinspectie (Agentschap Natuur en Bos) heeft tot de inbeslagname geleid van 69 illegaal gevangen zangvogels in Attenhoven (Landen) in Vlaams-Brabant. Kneus, geelgorzen, groenlingen, putters, vinken en kepen, bramsijzen,... allemaal Europees beschermde vogels die, samen met vogelvangersmateriaal, werden aangetroffen in de tuin van de verdachte. Het was bij aanvang al duidelijk dat er gefraudeerd was met de vogels.
 1. Strandganger rolt gestrand babydolfijntje weer in het water
  Play

  Strandgan­ger rolt gestrand babydol­fijn­tje weer in het water

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?