Vanaf 1 mei gaan de vaccinatiecentra in waakstand.
Volledig scherm
Vanaf 1 mei gaan de vaccinatiecentra in waakstand. © Bollen

Vaccinatiecentra in waakstand

Tienen/LandenDe vaccinatie tegen Covid-19 gaat een nieuwe fase in. Vanaf 1 mei gaan de vaccinatiecentra in waakstand en dit zolang er geen nieuwe booster komt. 

 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. Een instapklaar huis met energielabel B voor 239.000 euro? Onze woonexpert toont vijf buitenkansjes op de vastgoedmarkt
  PREMIUM

  Een instap­klaar huis met energiela­bel B voor 239.000 euro? Onze woonexpert toont vijf buitenkans­jes op de vastgoed­markt

  De gemiddelde woningprijs in Vlaanderen steeg eind vorig jaar naar iets meer dan 348.000 euro. Voor veel mensen is dat te duur. Zij staken daarom hun huizenzoektocht en anderen beginnen er zelfs niet meer aan. Nochtans zijn er woningen te vinden die fors goedkoper én zelfs instapklaar zijn. Onze woonexpert Björn Cocquyt toont in elke Vlaamse provincie een buitenkansje.