De bestuurder kreeg de eerste zorgen ter plaatse toegediend.
Volledig scherm
De bestuurder kreeg de eerste zorgen ter plaatse toegediend. © Bollen

Twee vrachtwagens en auto betrokken bij ongeval

 1. Open Vld Tienen wil reflecterende huisnummers voor heel Tienen onderzoeken
  Tienen

  Open Vld Tienen wil reflecte­ren­de huisnum­mers voor heel Tienen onderzoe­ken

  De Tiense liberalen willen dat de stad ook de invoer van nieuwe, reflecterende huisnummers voor alle woningen onderzoekt. “Vele huizen in onze stad hebben momenteel geen huisnummer of ze zijn verouderd en slecht leesbaar. Dat is een probleem voor hulp- en ordediensten, maar ook voor de thuisverpleging, poetshulpen of lokale handelaars die meer aan huis leveren”, zegt schepen van Ruimtelijke Ordening Bram Delvaux.
 2. “Hoe moet ik muziek opnemen met geblaf op de achtergrond? Mijn huis helemaal isoleren?”: Buren kanten zich tegen komst dierenasiel
  PREMIUM
  Willebringen

  “Hoe moet ik muziek opnemen met geblaf op de achter­grond? Mijn huis helemaal isoleren?”: Buren kanten zich tegen komst dieren­asiel

  De buurtbewoners van de Doornstraat in Willebringen bij Boutersem in Vlaams-Brabant zijn niet te spreken over de mogelijke verhuis van het dierenasiel van Tienen naar een hoeve in hun landelijke gemeente. Ze vrezen dat de honden en katten overlast zullen veroorzaken. “Een asiel hoort niet thuis in de natuur, maar op een industrieterrein of in de buurt van een containerpark”, klinkt het verbouwereerd. Maar zijn hun bezorgdheden wel terecht?
 1. Dame betrokken bij kop-staart aanrijding naar ziekenhuis
  Tienen/Linter/Scherpenheuvel-Zichem

  Dame betrokken bij kop-staart aanrijding naar ziekenhuis

  Op de Neerlintersesteenweg in Tienen gebeurde woensdag rond 11.30 uur een kop-staart aanrijding. Een bestelwagen reed in op een personenwagen. De bestuurder van de personenwagen, een 23-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem, bleef ongedeerd. De bestuurder van de wagen, een 44-jarige dame uit Linter, raakte lichtgewond en werd ter verzorging overgebracht naar de spoeddienst van het ziekenhuis voor de nodige verzorging en verdere controle.
 1. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt

 2. Aanhangwagen gaat overkop na slippartij
  Play

  Aanhangwa­gen gaat overkop na slippartij