Het Heldensquare zal het met twee minder bomen moeten doen.
Volledig scherm
Het Heldensquare zal het met twee minder bomen moeten doen. © HCH

Twee kastanjes op Heldensquare vormen gevaar voor voorbijgangers en worden geveld

Twee bomen aan het Heldensquare op de Grote Markt in Tienen worden uit noodzaak gekapt. De bomen zijn aangetast door ouderdom en ziekte en moeten  uit veiligheidsoverwegingen geveld worden.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. VeloVeilig-journalist Stijn Vlaeminck neemt burgemeester en schepen mee voor ritje door de stad: “Ik ben zelf geschrokken van sommige situaties”
  Tienen

  VeloVeilig-journalist Stijn Vlaeminck neemt burgemees­ter en schepen mee voor ritje door de stad: “Ik ben zelf geschrok­ken van sommige situaties”

  Stijn Vlaeminck trekt deze week met VeloVeilig, een initiatief van HLN, door Vlaanderen om gevaarlijke fietspunten in kaart te brengen. Ook u kunt de kaart verder aanvullen. Dinsdag was Tienen aan de beurt. Burgemeester Katrien Partyka en schepen van Mobiliteit Liesbeth Vanderloock fietsten even mee met Stijn door onze stad en merkten zelf aan den lijve welke plaatsen ronduit gevaarlijk zijn en wat er beter kan.