De speeltoestellen krijgen een plaatsje op de speelplaats.
Volledig scherm
PREMIUM
De speeltoestellen krijgen een plaatsje op de speelplaats. © Bollen

Tijdelijke verhuis van Immac naar de Ooievaarsite verloopt niet zonder problemen

Kleuter-en basisschool Immaculata zal waarschijnlijk drie in plaats van twee schooljaren in de gerenoveerde gebouwen van het secundair aan de Ooievaarstraat gehuisvest zijn in afwachting van het nieuwe schoolgebouw aan de Alexianenweg. De werken verlopen moeizamer dan verwacht. “We zijn al blij dat we eindelijk een speelplaats in plaats van een werf hebben”, zegt directeur Robbe Hindryckx.

0 reacties

 1. Tournée Générale. Schrijver/Muzikant Roel Van Espen drinkt zijn eerste pint in het café waar hij al 30 jaar vaste klant is: “Het Wiel is een gepimpte bruine kroeg”
  PREMIUM
  Tienen

  Tournée Générale. Schrijver/Muzikant Roel Van Espen drinkt zijn eerste pint in het café waar hij al 30 jaar vaste klant is: “Het Wiel is een gepimpte bruine kroeg”

  HLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag ontmoeten we muzikant, redacteur en auteur Roel Van Espen (50) op de Veemarkt van Tienen. Lees hier waarom hij al 30 jaar naar dezelfde plek komt voor een frisse pint.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije