Olivier van Mullen (rechts), CEO bij Multiobus.
Volledig scherm
Olivier van Mullen (rechts), CEO bij Multiobus. © Bollen

Tiense ondernemingen maken werk van duurzaamheid
met HagelandStroomt

TienenDankzij de subsidie van de provincie Vlaams-Brabant voor klimaatprojecten kan HagelandStroomt 8 kleine tot middelgrote ondernemingen (kmo’s) uit het Hageland helpen bij hun energiebesparing en de vermindering van hun CO2-uitstoot. Ook twee ondernemingen uit Tienen doen mee aan het project: De Kringwinkel Hageland en Multiobus. 

 1. Jeugdwerking KVK Tienen rondt seizoen af met team-day
  Tienen

  Jeugdwer­king KVK Tienen rondt seizoen af met team-day

  Ondanks een wrang competitieverloop sloot de jeugdwerking van KVK Tienen het seizoen af op een mooie manier. Afgelopen zaterdag vond in het Bergéstadion een heuse voetbaldag plaats. Met het initiatief wil Peter Den Ruyter, voorzitter en bestuurder van jeugdwerking KVK Tienen, iedereen een kans geven om zich uit te leven en elkaar beter te leren kennen. “Vandaag vind je zowel jeugdspelers, ouders van leden als supporters op het veld”, klinkt het.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!