De Tiense jeugdverenigingen verbroederen maar al te graag tijdens de Dag van de Jeugdbeweging.
Volledig scherm
De Tiense jeugdverenigingen verbroederen maar al te graag tijdens de Dag van de Jeugdbeweging. © Bronckaerts

Tiense jeugdverenigingen verbroederen tijdens Dag van de Jeugdbeweging

TienenNaar goede gewoonte wordt eind oktober in het hele land de jeugdbeweging in de kijker gezet tijdens de Dag van de Jeugdbeweging. Ook de Tiense Jeugddienst en Jeugdraad onthaalden vrijdagochtend na een jaar van noodgedwongen radiostilte de Tiense jeugdbewegingen op een smakelijk ontbijt, incluis koffiekoek en warme chocolademelk.

  1. Week van de Friet: de acht charmantste frietbarakjes in Leuven en het Hageland: “Je hebt mensen zien opgroeien, dat is mooi om te zien”
    PREMIUM
    Regio

    Week van de Friet: de acht charmant­ste frietbarak­jes in Leuven en het Hageland: “Je hebt mensen zien opgroeien, dat is mooi om te zien”

    Zin in een frikandel, Bicky Burger of een lekkere bak friet? Van 29 november tot 5 december heb je een extra excuus om een frituur op te zoeken, want dan is het namelijk Week van de Friet. En waarom niet eens bij een authentieke frietbarak? Vroeger was de tel niet bij te houden, maar in de loop van de jaren zijn ze bijna allemaal uit het straatbeeld verdwenen. Wij gingen op pad en vonden nog enkele charmantje frietbarakjes in Leuven en het Hageland.