Tientallen handelaars verenigen zich in deze actie
Volledig scherm
Tientallen handelaars verenigen zich in deze actie © VDT

Tiense handelaars counteren massaal Black Friday met ‘Sweet Friday’

Vergeet Black Friday. Toch in Tienen. Vanaf nu wordt er bij de Tiense handelaars enkel nog over ‘Sweet Friday’ gesproken. Met een opvallende Facebook- en Instagramcampagne willen de Tiense handelaars het lokaal winkelen promoten en het opbod aan kortingen een halt toeroepen.

3 reacties

 • Tim Claes

  2 jaar geleden
  Weg met die uit de VS overgenomen onzin!
 • Michael Sterckx

  2 jaar geleden
  Misschien dat Melissa dagcremes en co en kan verkopen aan normale prijzen ipv honderden euros aan te rekenen. Het is maar een idee
 • Amalia Vandepoel

  2 jaar geleden
  Goed initiatief
 1. Architectenkoppel opent zomerbar aan voormalig station van Oplinter: “Een frigo en wat tafeltjes, en we zullen ook het gras maaien”
  PREMIUM
  Tienen

  Architec­ten­kop­pel opent zomerbar aan voormalig station van Oplinter: “Een frigo en wat tafeltjes, en we zullen ook het gras maaien”

  Stefanie Weckx (30) en Pieter-Jan Peeters (31) kochten in 2016 het voormalig station van Oplinter (Tienen), gelegen aan de Kanadaweg. Het pand onderging een heuse gedaanteverwisseling. Eind juni openen ze op de spoorwegbedding een zomerbar. “Het is een voorzichtige, eerste stap naar grotere plannen”, klinkt het. Zo zijn er ook plannen om een deel van de woning in te richten als een publieke ruimte.