Tiense en Limburgse clubs fusioneren tot Trudo Boksclub

TIENEN/SINT-TRUIDENDe Tiense Boxing Club en Limburg Trudoboksclub smelten samen tot de Trudo Boksclub. De trainingen van de gefusioneerde boksclub vinden voortaan plaats in de voormalige judozaal in het sportcomplex van Sint-Pieter in Sint-Truiden.

 1. Lekker Lokaal. Takeaway Dolce Italia: “Perfecte pizza, eenvoudige gerechten en toch smaakvol”
  PREMIUM
  Tienen

  Lekker Lokaal. Takeaway Dolce Italia: “Perfecte pizza, eenvoudige gerechten en toch smaakvol”

  Pizzeria en Ristorante Dolce Italia in Tienen is, zoals de naam wel doet vermoeden, gespecialiseerd in de Italiaanse keuken. Op het menu staan, naast een variatie van voorgerechten, voornamelijk pizza’s en pasta. Gelukkig zijn er ook enkele suggesties die wekelijks aangepast worden. Het aanbod van pizza’s is bijna eindeloos. Toch kunnen we een keuze maken en bestellen om het ‘s avonds af te halen.
 2. Aarschot betaalde jaar geleden 1,6 miljoen euro aan voetwegenactivist: “De wet moet nú aangepast worden, of dit zal nog gebeuren”
  PREMIUM
  Tielt-Winge/Aarschot/Glabbeek

  Aarschot betaalde jaar geleden 1,6 miljoen euro aan voetwegen­ac­ti­vist: “De wet moet nú aangepast worden, of dit zal nog gebeuren”

  Op 23 januari was het precies een jaar geleden dat de gemeenteraad in Aarschot een dadingsovereenkomst goedkeurde waarbij ze voetwegenactivist Marc Van Damme maar liefst 1,65 miljoen euro betaalden om de procedures te doen stoppen die hij aanspande tegen het stadsbestuur. Glabbeeks burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij) roept op om een artikel in de wetgeving te veranderen waardoor alleen nog betrokken partijen die een rechtstreeks belang kunnen aantonen, een dwangsom kunnen eisen bij het niet naleven van de wetgeving.
 1. Twee vrachtwagens en auto betrokken bij ongeval
  Tienen

  Twee vrachtwa­gens en auto betrokken bij ongeval

  Op de Westelijke Ring in Tienen is dinsdagvoormiddag rond 11.25 uur een ongeval gebeurd waarbij een wagen en twee vrachtwagens betrokken raakten. Een 84-jarige man uit Zandhoven kwam van de Leuvenselaan en reed de Westelijke Ring op, maar zag een aankomende vrachtwagen niet. Door de klap die volgde, werd zijn auto weggeslingerd die vervolgens een andere vrachtwagen raakte die uit de tegenovergestelde richting kwam. De chauffeurs van de vrachtwagens, een 25-jarige man uit Linter en een 62-jarige man uit Nieuwerkerken, bleven ongedeerd. De bejaarde man uit Zonhoven raakte gewond aan de hand. Een ambulance kwam ter plaatse maar de man wilde niet naar het ziekenhuis. De hulpverleners dienden de man vervolgens de eerste zorgen ter plaatse toe. Door het ongeval kwam er heel wat olie op de rijbaan, die door de brandweer werd opgekuist.
 2. KVK Tienen sluit zich niet zomaar aan bij eis om minicompetitie in eerste nationale: “Niet aan huidige voorwaarden”
  Voetbal Eerste nationale

  KVK Tienen sluit zich niet zomaar aan bij eis om minicompe­ti­tie in eerste nationale: “Niet aan huidige voorwaar­den”

  Sinds maandag mag er definitief een kruis gemaakt worden over het amateurvoetbal voor de rest van het seizoen. Zo besliste de voetbalbond althans, want in eerste nationale is daar het laatste nog niet over gezegd. Clubs als Patro Eisden en Luik sturen aan op een minicompetitie en ook 46 profvoetballers uit de reeks roeren zich. Het standpunt van KVK Tienen is duidelijk: “We willen gerust verder voetballen, maar niet onder de huidige coronavoorwaarden.”
 1. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten

 2. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht