Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © vertommen

Tiense broers riskeren tot tien maanden cel voor weerspannigheid: “Agente gaat ook niet vrijuit”

TIENENTwee Tiense broers riskeren vier en tien maanden gevangenisstraf wegens hun weerspannige houding tijdens een geëscaleerde politie-interventie. Al komt er voor een agente misschien ook nog een staartje aan de zaak.

 1. N.V. Affilips uit Tienen steunt Wigwam in het gevecht tegen kinderarmoede
  Tienen

  N.V. Affilips uit Tienen steunt Wigwam in het gevecht tegen kinderar­moe­de

  Affilips heeft een uitstekende reputatie als fabrikant van hoogwaardige legeringen op basis van koper, aluminium, nikkel, zink en lood. Het gebruik van gerecycleerd materiaal, biedt zowel economische als ecologische voordelen. Affilips heeft zich ontwikkeld tot een van ‘s werelds meest geavanceerde specialisten op het gebied van moederlegeringen die door haar klanten verwerkt worden in ‘high demanding’ toepassingen. De Heer Van Geerteruy, de directie, de aandeelhouders en de medewerkers van NV Affilips hebben echter ook aandacht voor diegenen in onze samenleving, die minder kansen hebben. Een prachtig voorbeeld van hoe succesvol privaat ondernemen, dankzij de warme ingesteldheid van de bestuurders en de aandeelhouders, van grote betekenis kan zijn voor de welzijns- en zorgsector.
 1. Week van de Friet: de acht charmantste frietbarakjes in Leuven en het Hageland: “Je hebt mensen zien opgroeien, dat is mooi om te zien”
  PREMIUM
  Regio

  Week van de Friet: de acht charmant­ste frietbarak­jes in Leuven en het Hageland: “Je hebt mensen zien opgroeien, dat is mooi om te zien”

  Zin in een frikandel, Bicky Burger of een lekkere bak friet? Van 29 november tot 5 december heb je een extra excuus om een frituur op te zoeken, want dan is het namelijk Week van de Friet. En waarom niet eens bij een authentieke frietbarak? Vroeger was de tel niet bij te houden, maar in de loop van de jaren zijn ze bijna allemaal uit het straatbeeld verdwenen. Wij gingen op pad en vonden nog enkele charmantje frietbarakjes in Leuven en het Hageland.