Tiens burgemeester Katrien Partyka (CD&V) brengt vandaag een bezoek aan zoveel mogelijk horecazaken.
Volledig scherm
PREMIUM
Tiens burgemeester Katrien Partyka (CD&V) brengt vandaag een bezoek aan zoveel mogelijk horecazaken. © Bronckaerts

Tiens burgemeester plant ‘kroegentocht’ “Uit respect voor de horeca dienen mensen zich aan de regels te houden”

TienenWe ontmoeten Tiens burgemeester Katrien Partyka (CD&V) aan het terras van De Grenadier in Tienen. Met een plan van de hernieuwde Grote Markt in de aanslag, probeert ze vandaag zoveel mogelijk Tiense horecazaken een bezoek te brengen. Zowaar een functionele kroegentocht.“In de mate van het mogelijke ga ik kijken hoe alles verloopt of de afstanden worden gerespecteerd”, aldus Partyka.

 1. Onder de grens van 30 jaar in vaccinatiecentrum van Tienen
  Tienen

  Onder de grens van 30 jaar in vaccinatie­cen­trum van Tienen

  In Oost-Brabant blijft de vaccinatiecampagne op volle toeren draaien. In tal van centra starten ze deze week met het inenten van dertigjarigen. In Landen zijn alle uitnodigingen verstuurd tot en met het geboortejaar 1988. In Tienen duiken ze zelfs onder de grens van dertig jaar en werden al de mensen die geboren zijn in 1992 uitgenodigd. “Sinds vorige week werken we op de maximumcapaciteit”, vertelt Stefan Martens, coördinator in het Tiens vaccinatiecentrum.
 2. Jeugdwerking KVK Tienen rondt seizoen af met team-day
  Tienen

  Jeugdwer­king KVK Tienen rondt seizoen af met team-day

  Ondanks een wrang competitieverloop sloot de jeugdwerking van KVK Tienen het seizoen af op een mooie manier. Afgelopen zaterdag vond in het Bergéstadion een heuse voetbaldag plaats. Met het initiatief wil Peter Den Ruyter, voorzitter en bestuurder van jeugdwerking KVK Tienen, iedereen een kans geven om zich uit te leven en elkaar beter te leren kennen. “Vandaag vind je zowel jeugdspelers, ouders van leden als supporters op het veld”, klinkt het.