Tanja Niesten verzamelde al ontelbare spullen van het Britse koningshuis, maar kent ook als geen ander de vele verhalen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tanja Niesten verzamelde al ontelbare spullen van het Britse koningshuis, maar kent ook als geen ander de vele verhalen. © Bollen

Tanja (49), dé Vlaamse superfan van het Britse koningshuis, op de vooravond van interview bij Oprah: “Over iedereen ken ik smeuïg verhaal, behalve over de Queen”

Tienen/GlabbeekAmper 10 jaar was ze, toen ze tijdens een reisje naar Londen een speldje met een foto van het huwelijk van Charles en Diana vond op straat. “Sinds die dag ben ik zowat alles van het Britse koningshuis beginnen te verzamelen en volg ik alle ontwikkelingen op de voet”, zegt Tanja Niesten (49) uit Tienen.  Over de vete tussen prins Harry (36) en Meghan Markle (39) en ‘The Firm’, zoals het Britse koningshuis wel wordt genoemd, heeft Tanja een uitgesproken mening. Op de vooravond van hét interview bij Oprah, gingen wij aan tafel zitten met dé Vlaamse superfan van het huis Windsor.

 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!