Tanja Niesten verzamelde al ontelbare spullen van het Britse koningshuis, maar kent ook als geen ander de vele verhalen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tanja Niesten verzamelde al ontelbare spullen van het Britse koningshuis, maar kent ook als geen ander de vele verhalen. © Bollen

Tanja (49), dé Vlaamse superfan van het Britse koningshuis, op de vooravond van interview bij Oprah: “Over iedereen ken ik smeuïg verhaal, behalve over de Queen”

Tienen/GlabbeekAmper 10 jaar was ze, toen ze tijdens een reisje naar Londen een speldje met een foto van het huwelijk van Charles en Diana vond op straat. “Sinds die dag ben ik zowat alles van het Britse koningshuis beginnen te verzamelen en volg ik alle ontwikkelingen op de voet”, zegt Tanja Niesten (49) uit Tienen.  Over de vete tussen prins Harry (36) en Meghan Markle (39) en ‘The Firm’, zoals het Britse koningshuis wel wordt genoemd, heeft Tanja een uitgesproken mening. Op de vooravond van hét interview bij Oprah, gingen wij aan tafel zitten met dé Vlaamse superfan van het huis Windsor.

 1. Bloemenpracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips
  PREMIUM
  Hageland

  Bloemen­pracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips

  Deze maand komen de bloesems weer piepen! Ideaal om in het Hageland te genieten van feeërieke natuurlandschappen, nu het sociale leven alweer op een laag pitje staat. Wij trokken de Brabantse wijngaarden in en stippelden een leuke fietsroute uit, goed voor zo’n anderhalf uur of 25,4 km fietsplezier in de beentjes. Onderweg ontdek je onder meer fruitdorp Glabbeek, de geboortestreek van Eddy Merckx, tal van kunstwerken en takeawaystops.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant