Tanja en vriendin Christa vertrokken deze ochtend  om 6.30 uur in hartje Londen naar Hyde Park om een plaatsje te bemachtigen.
Volledig scherm
Tanja en vriendin Christa vertrokken deze ochtend om 6.30 uur in hartje Londen naar Hyde Park om een plaatsje te bemachtigen. © Bollen

Superfan Brits Koningshuis kan uitvaart volgen vanop eerste rij in Hyde Park : “Keuze moeten maken maar dit wilde ik voor geen geld missen”

TienenBij het vernemen dat Queen Elisabeth overleden was, trok royaltyfan Tanja Niesten meteen alle registers open om naar Londen af te reizen. Geen eenvoudige klus, maar de dame kon toch nog een vlucht en hotel weten te boeken en zou dus het hele gebeuren van dichtbij weten te volgen. “Al is de drukte hier ongezien. Je kan niet gaan waar je wil, enkel de stroom volgen.”

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.