Een leuke nieuwigheid door de extra ruimte op Het Bietenplein zijn de attracties. Zo komt er al zeker een spectaculair reuzenrad van maar liefst 32 meter hoog dat een prachtig uitzicht zal bieden op de skyline van de fabriek en stad.
Volledig scherm
PREMIUM
Een leuke nieuwigheid door de extra ruimte op Het Bietenplein zijn de attracties. Zo komt er al zeker een spectaculair reuzenrad van maar liefst 32 meter hoog dat een prachtig uitzicht zal bieden op de skyline van de fabriek en stad. © Suikerrock

Suikerrock blijft in suikerstad Tienen, én verhuist naar Bietenplein achter... suikerfabriek: “Terrein is vijf keer groter, makkelijker bereikbaar én er komen attracties ook!”

TienenDe geruchten deden al een tijdje de ronde, maar nu is het officieel: Suikerrock blijft in Tienen! De volgende editie - hopelijk die van 2022 - zal zelfs verhuizen naar Het Bietenplein achter... de Tiense Suikerraffinaderij. Een gedroomd huwelijk tussen dé uithangborden van suikerstad Tienen, dat bovendien ruimte biedt aan extra nieuwigheden. “De puzzelstukjes vallen eindelijk weer helemaal in elkaar”, is organisator Walter Kestens enthousiast.

  1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
    TV

    Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

    ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.