De korpschef Stéphan Gilis (links op foto) en de burgemeester van Tienen Katrien Partyka (uiterst rechts) overhandigen de fietsen aan Kim, Dave en Kevin van het fietsteam van de PZ Getevallei.
Volledig scherm
De korpschef Stéphan Gilis (links op foto) en de burgemeester van Tienen Katrien Partyka (uiterst rechts) overhandigen de fietsen aan Kim, Dave en Kevin van het fietsteam van de PZ Getevallei. © Kristien Bollen

Succesvol fietsteam heeft nieuwe fietsen: “We zien, horen én ruiken veel meer dan een patrouille in een wagen”

Tienen/Hoegaarden/Landen/Linter/ZoutleeuwHet fietsteam van politiezone Getevallei bestaat misschien nog maar een goed half jaar, de resultaten die ze boeken zijn echter verbluffend. De zone schafte daarom ook drie nieuwe fietsen aan waarmee de agenten in weer en wind kunnen patrouilleren over het hele grondgebied.

 1. Burgemeester en middenstandsschepen starten nieuw bedrijf op Sparsite: “Ik ben geen politicus, maar een ondernemer”
  PREMIUM
  Glabbeek

  Burgemees­ter en midden­stands­sche­pen starten nieuw bedrijf op Sparsite: “Ik ben geen politicus, maar een ondernemer”

  Burgemeester Peeter Reekmans (Dorpspartij) start samen met middenstandschepen en ondernemer Tom Struys (Dorpspartij) een nieuw bedrijf. Reekmans runt intussen al 24 jaren zijn ramenhandel, Struys is al ruim 30 jaar actief met zijn schilders- en interieurbedrijf. Samen starten ze met C Store BV een nieuw bedrijf van (raam)decoratie. Eind dit jaar nemen ze hun intrek in een nieuw handelspand op de commerciële Sparsite in Glabbeek.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw