Illustratie. Kerstmarkt.
Volledig scherm
Illustratie. Kerstmarkt. © Benny Proot

Stadsbestuur zoekt standhouders kerstmarkt en winterbar tijdens Wintermagie Tienen

TienenDe stad Tienen lanceert een oproep naar verenigingen, handelaars en particulieren die een stand op de kerstmarkt willen uitbaten. Dit jaar vindt deze plaats van vrijdag 9 tot en met zondag 31 december op de Grote Markt. De stad voorziet ook een gezellige Winterbar die Tiense verenigingen kunnen uitbaten.

 1. Nationale politici over partijgrenzen heen spelen voetbalwedstrijd tegen OHL Younited in Leuven, Ben Weyts (N-VA): "Ik dek de linkerflank af”
  LEUVEN

  Nationale politici over partijgren­zen heen spelen voetbalwed­strijd tegen OHL Younited in Leuven, Ben Weyts (N-VA): "Ik dek de linker­flank af”

  Annelies Verlinden (CD&V) die de aftrap geeft, Ben Weyts (N-VA) die zich in de handen wrijft om de linkerflank af te dekken, Sammy Mahdi (CD&V) die een ‘Zidanneke’ doet en Georges-Louis Bouchez (MR) in de verdediging, in de Leuvense Sportschuur trokken onze nationale politici zaterdag voor één keer aan hetzelfde zeel. Inzet was een vriendschappelijke wedstrijd tegen OH Leuven Younited voor de warmste week. En dat allemaal onder het goedkeurend oog van Lorin Parys, kersvers CEO van de Pro League.
 2. Ontgoocheling in WK-chalet van Leuvenaar Tom Dehaes maar ook respect voor Rode Duivels: “Deze gouden generatie heeft ons toch ook veel voetbalplezier geschonken”
  PREMIUM
  Leuven

  Ontgooche­ling in WK-chalet van Leuvenaar Tom Dehaes maar ook respect voor Rode Duivels: “Deze gouden generatie heeft ons toch ook veel voetbalple­zier geschonken”

  De FIFA stapte af van de traditie om het WK in de zomer te organiseren maar Leuvenaar Tom Dehaes (47) wil van geen wijken weten: een groot voetbaltornooi vraagt om een mini WK-dorp in zijn tuin. Dit jaar werd het een WK-chalet in plaats van een tribune. “Alles erop en eraan, van Rode Duivels-sjaals tot hotdogs. Nu nog doorstoten naar de volgende ronde en het feest is compleet”, aldus Tom. Helaas slaagden Mertens en co niet in hun opdracht, met teleurstelling tot gevolg in de WK-chalet maar ook met respect voor een gouden generatie.