TIENEN - Samen voor een proper Tienen
Volledig scherm
TIENEN - Samen voor een proper Tienen © Stad Tienen

Stad Tienen lanceert campagne ‘Samen voor een proper Tienen’

TienenEén van de beleidsdomeinen van de stad Tienen is netheid. Daarom start het stadsbestuur vandaag met de sensibiliseringscampagne ‘Samen voor een proper Tienen’. Deze campagne zal de komende weken zichtbaar zijn in het straatbeeld.

 1. Ree overleeft aanrijding niet, twee wagens delen in de brokstukken
  Tienen/Linter/Geetbets

  Ree overleeft aanrijding niet, twee wagens delen in de brokstuk­ken

  Op de Neerlintersesteenweg reed zondag rond 13.15 uur een bestuurder richting Neerlinter toen er plots een ree uit de berm dook en de baan opliep. De bestuurder kon het dier niet ontwijken, en door de klap werd de ree ook nog eens tegen een tegenligger gekatapulteerd. Het dier overleefde de aanrijding niet en de twee wagens raakten beschadigd. De bestuurders, een 65-jarige man uit Geetbets en een 62-jarige man uit Linter, bleven ongedeerd.
 2. 18 en nog niet gevaccineerd ? Morgen kan je zonder afspraak terecht voor een eenmalige J&J-prik in de vaccinatiecentra van Tienen en Landen
  Tienen/Landen/Boutersem/Glabbeek/Kortenaken/Hoegaarden/Linter/Zoutleeuw/Geetbets

  18 en nog niet gevacci­neerd ? Morgen kan je zonder afspraak terecht voor een eenmalige J&J-prik in de vaccinatie­cen­tra van Tienen en Landen

  Heb jij jouw afspraak voor vaccinatie gemist of geweigerd, maar wil je nu toch graag snel én met slechts 1 prik gevaccineerd worden? Kom dan naar de inloopmomenten J&J van de vaccinatiecentra in Tienen en Landen. Je mag vrij langskomen of je kan je prik reserveren.