Sporty is failliet verklaard.
Volledig scherm
Sporty is failliet verklaard. © Bollen

Sporty Tienen is failliet verklaard

Een van de oudste winkels van Tienen, Sporty, is failliet verklaard. Drie jaar geleden werd er nog geïnvesteerd in de verhuis naar de Leuvensestraat, maar de verkoopcijfers daalden de laatste maanden dramatisch. Er komt dus opnieuw een pand leeg te staan in het Tiense winkelcentrum. Zopas deed ook Babycenter Tienen aan de Kalkmarkt de deuren toe.

4 reacties

 • Frederik Vanrijkel

  2 jaar geleden
  Katrien Partyka ge zou beter is meer in u eigen stad gaan winkelen ! Dan ga je zien wat Tienen nog is ! Leegstand , verkrotting , veel te duur om te parkeren alle toch voor e gewone burgen met een klein loontje ! Tienen gaat ge niet redden met politiekers die enkel hun zakken willen vullen !
 • ETIENNE BOECKX

  2 jaar geleden
  Ik zou de beleidsmakers van Tienen de raad willen geven om eens meer te gaan wandelen in hun tintelende stad zowel smorgens als savonds na 19.30 uur zodat zij een beter beeld van hun dode stad krijgen want buiten de markt op dinsdag is er niets te zien !
 • stefan crama

  2 jaar geleden
  Werken die blijven duren aan de ring, verkeersplan waar veel aan schort, betalende parkings in een kleine stad als deze en dan is alles gezegd.
 • Eric Vanovermeire

  2 jaar geleden
  Laatste keer in Tienen...2 boetes voor te lang in de winkel en te weinig in de parkeermeter. En ja, het internet is pakken goedkoper en handiger...punt uit.
 1. Terug nieuw leven in het horecawezen aan de Kabbeekvest: Café De Veste is geopend
  Tienen

  Terug nieuw leven in het horecawe­zen aan de Kabbeek­vest: Café De Veste is geopend

  Vanaf vandaag kan je aan de Kabbeekvest in Tienen terug terecht voor een fris getapte pint. Christophe Havelaerts (43) neemt er intrek in het voormalige pand van café De Zon dat al meer dan twee jaar leegstaat. Een veelzeggend gegeven, want de hoogdagen van het caféwezen aan de Kabbeekvest liggen ruim achter ons. Met café De Veste hoopt Christophe daar verandering in te brengen. “Mijn doel is om hier een goed draaiende zaak van te maken, zodat ik kan voldoen aan de wensen van mijn klanten”, klinkt het.
 2. Grand Slam Tienen blijft maar groeien, ook in coronatijden: “Onze zes padelvelden waren bijvoorbeeld ook tijdens lockdowns van ‘s ochtends tot ‘s avonds volgeboekt”
  PREMIUM
  Tienen

  Grand Slam Tienen blijft maar groeien, ook in coronatij­den: “Onze zes padelvel­den waren bijvoor­beeld ook tijdens lockdowns van ‘s ochtends tot ‘s avonds volgeboekt”

  Sportcentrum Grand Slam in Tienen zag tijdens de coronacrisis haar ledenbestand alsmaar uitbreiden. Recent verhuisden ze één van hun tennisterreinen naar de overkant opdat de spelers optimaal gebruik kunnen maken van de infrastructuur. Daarnaast blijven ze ook investeren in hun padelaccommodatie en kan je er ook terecht voor badminton, fitness, indoor soccer en squash. Eigenaar Kristof Geeraerts (48) en voorzitter-bestuurder Johan Van Den Bosch (64) staan ons graag te woord over de positieve evolutie van het sportcomplex.
 1. Hulpdiensten rukken uit voor levenloze... pop
  Tienen

  Hulpdien­sten rukken uit voor levenloze... pop

  De lokale politie kreeg woensdagochtend rond 9.35 uur een oproep voor een levenloos lichaam in een wagen die geparkeerd stond in de Gilainstraat ter hoogte van de KBC bank in Tienen. Meteen werden alle registers opengetrokken en rukten brandweer, politie en een mug-team uit. De hulpdiensten verschaften zich toegang tot de wagen van een 30-jarige man uit Tienen. Uit het nader onderzoek bleek het echter (gelukkig) niet om een levenloos persoon te gaan maar betrof het een levensechte pop. Wat deze pop in de wagen deed, is voorlopig niet geweten.