De dieven wisten alle beveiliging te omzeilen
Volledig scherm
De dieven wisten alle beveiliging te omzeilen © Bollen

Sluwe dieven weten zware beveiliging opnieuw te omzeilen. Eigenaar Proxy Delhaize radeloos: “Ik kan hier mijn matras toch niet leggen of gewapend rondlopen?!”

De Proxy Delhaize aan de Leuvenselaan in Kumtich is ondanks de zware beveiliging opnieuw het doelwit geworden van inbrekers. De daders droegen thermische pakken, waardoor het warmtegevoelig alarm niet in werking trad en ze drie uur lang rustig hun gang konden gaan. Na de vijfde inbraak is uitbater Wilfried Hombroeckx radeloos: “Wat kan ik nog doen?”

0 reacties

 1. Motorrijder gewond na aanrijding met fietser
  Tienen

  Motorrij­der gewond na aanrijding met fietser

  In de Aandorenstraat in Tienen kwamen donderdagochtend rond 5 uur een motorrijder en een fietser met elkaar in aanrijding. De 31-jarige motorrijder uit Tienen kon een fietser, een 44-jarige man uit Tienen, die plots de straat overstak niet meer tijdig ontwijken. Beiden kwamen ten val. De motorrijder raakte gewond aan het been en elleboog maar wenste geen ziekenwagen. De man ging zelf naar de spoeddienst voor de nodige verzorging. De fietser liep enkele schaafwonden op. De politie kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen.
 1. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan

 2. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"