Het stadhuis van Tienen in het centrum.
Volledig scherm
Het stadhuis van Tienen in het centrum. © Archieffoto Baert

Schepen Poffé wil dat stadhuis in centrum blijft

TIENENHet stadsbestuur trekt in het budget 2018 een bedrag van 300.000 uit voor de tijdelijke herinrichting van het stadhuis op de Grote Markt. Ook dit jaar werd er al 160.000 euro geïnvesteerd in het gebouw. Enkele jaren geleden werd de piste bewandeld om de stadsdiensten te laten verhuizen naar de Kazernesite, maar daar lijkt verleden tijd.

 1. Dit leegstaand pand aan Goossensvest is over twee weken vaccinatiecentrum: “Gebouw is ideaal. Een goede poetsbeurt en wat signalisatie volstaan”
  PREMIUM
  Tienen

  Dit leegstaand pand aan Goossens­vest is over twee weken vaccinatie­cen­trum: “Gebouw is ideaal. Een goede poetsbeurt en wat signalisa­tie volstaan”

  Dat er een vaccinatiecentrum in het Rijksadministratief centrum komt aan de Goossensvest in Tienen raakte donderdag al bekend. Inwoners van Tienen, Boutersem, Hoegaarden, Kortenaken en Glabbeek zullen zich hier vanaf maart kunnen laten vaccineren. Al wil men al over ten laatste twee weken volledig klaar zijn met de opbouw van het vaccinatiecentrum. Wij gingen alvast een kijkje nemen.
 1. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
  Play

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders

 2. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie