Uit het feedbackmoment met patiënten en familie uit de eerste golf kwamen enkele pijnpunten tevoorschijn, zo werd tijdens de tweede golf de bezoekregeling aangepast.
Volledig scherm
Uit het feedbackmoment met patiënten en familie uit de eerste golf kwamen enkele pijnpunten tevoorschijn, zo werd tijdens de tweede golf de bezoekregeling aangepast. © Bollen

RZ Tienen verbetert patiëntenervaring tijdens tweede coronapiek dankzij feedbackmoment

TienenHet RZ H. Hart ziekenhuis Tienen organiseerde een feedbackmoment voor patiënten en familieleden die tijdens de eerste covidgolf in contact kwamen met het ziekenhuis. RZ Tienen hoopt zo zicht te krijgen op haar werkpunten en vervolgens een betere ervaring te kunnen bieden aan patiënten en familie.

 1. Dame met glaasje te veel op merkt rotonde te laat op
  Tienen

  Dame met glaasje te veel op merkt rotonde te laat op

  Op de Sint-Truidensesteenweg in Tienen gebeurde maandagavond rond 21.40 uur een verkeersongeval. Een 43-jarige dame uit Tienen die in de richting van het centrum reed merkte de rotonde met de Ambachtenlaan te laat op. De dame kwam met haar wagen deels op de rotonde terecht. Bij het ongeval raakte geen andere partij betrokken en er vielen geen gewonden. De dame legde echter wel een positieve ademtest af. Haar rijbewijs werd meteen ingetrokken voor 15 dagen.
 2. Bewoners woonzorgcentrum Den Boomgaard gevaccineerd: “In de oorlog wel veel erger meegemaakt dan zo’n prikje”
  PREMIUM
  Glabbeek

  Bewoners woonzorg­cen­trum Den Boomgaard gevacci­neerd: “In de oorlog wel veel erger meegemaakt dan zo’n prikje”

  De bewoners van het woonzorgcentrum Den Boomgaard in Glabbeek hebben vandaag een eerste vaccinatie gekregen. In totaal kregen 80 mensen een prik, van wie eentje in het ziekenhuis verblijft (niet coronagerelateerd, red.) en een andere, hij werd uitgerekend woensdag 99 jaar oud, weigerde het vaccin. Wij waren erbij en zagen hoe de meeste bewoners geen angst kenden en vooral blij waren met de inenting.
 1. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis