Stefan Degeest, zorgkundige op de Covidafdeling had een dagje vrij maar haastte zich op vraag van het ziekenhuis meteen naar daar.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan Degeest, zorgkundige op de Covidafdeling had een dagje vrij maar haastte zich op vraag van het ziekenhuis meteen naar daar. © Bollen

RZ H.Hart Tienen moet wachten op vaccins, maar dan komt er hulp uit onverwachte hoek...

TienenHet Tiense ziekenhuis zou deze week beginnen hun 950 medewerkers te vaccineren. Helaas kwamen de beloofde vaccins niet. Wanneer die er dan wel zouden komen, is alsnog koffiedik kijken. Dankzij hulp uit totaal onverwachte hoek konden donderdag toch 24 medewerkers hun eerste prikje krijgen. “De trein is dan toch vertrokken”, haalt urgentiearts Philippe Van Marcke opgelucht adem. 

 1. LEKKER LOKAAL. Takeaway De Refugie: Weekendmenu met uitstekende prijs-kwaliteit
  PREMIUM
  Tienen

  LEKKER LOKAAL. Takeaway De Refugie: Weekendme­nu met uitsteken­de prijs-kwaliteit

  In restaurant De Refugien in de Kapucijnenstraat in Tienen kan je in coronavrije tijden genieten van ‘bistronomie’: tafelen in een ongedwongen sfeer, met op de menukaart kwalitatieve gerechten aan een betaalbare prijs. Dankzij de takeaway kan je nu ook thuis genieten van wat het restaurant allemaal te bieden heeft. Normaal vind je op de overwegend Frans-Belgische kaart een mix van klassiekers zoals zeetong Meunière en huisgemaakte garnaalkroketten, maar door de coronacrisis is men nu overgeschakeld op een weekmenu. Dat probeerden wij voor jullie uit. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan