Rode Neuzen gebakjes vlogen de deur uit bij bakkerij Vanderveken.
Volledig scherm
Rode Neuzen gebakjes vlogen de deur uit bij bakkerij Vanderveken. © vanessa dekeyzer

Rode Neuzencupcakes en -donuts in recordtijd verkocht bij bakkerij Vanderveken

Bij bakkerij Vanderveken in Tienen boden ze Rode Neuzencupcakes en Rode Neuzendonuts te koop aan. “Deze waren in een mum van tijd uitverkocht”, zegt Greet Houbrechts. “De opbrengst schenken we graag aan dit mooie initiatief van Rode Neuzendag.” 

0 reacties

 1. Iedere dinsdag zitdag commissie voor juridische bijstand
  Tienen

  Iedere dinsdag zitdag commissie voor juridische bijstand

  Vanaf april zal de Commissie voor Juridische Bijstand (CJB) elke dinsdag van 14 tot 15 uur een zitdag houden in het Sociaal Huis in Tienen voor gratis eerstelijnsadvies. Tijdens deze permanentie wordt door een advocaat een eerste advies verstrekt aangaande juridische vragen van burgers. Meer informatie over de juridische bijstand die je kan aanvragen vind je op deze website. Een afspraak maken kan via het nummer 016 80 11 11.
 2. Tiense berg troosteloos en verlaten op traditionele hoogdag van Paasmaandag: “Toch heffen we het glas op betere tijden”
  PREMIUM
  Hakendover

  Tiense berg trooste­loos en verlaten op traditione­le hoogdag van Paasmaan­dag: “Toch heffen we het glas op betere tijden”

  Geen Paasmaandag in Hakendover zonder de paardenprocessie en de talrijke gelegenheidscafé’s. Maar daar besliste corona anders over. En dat al voor het tweede jaar op rij. Dus trokken we deze ochtend naar het dorp waar andere jaren het spektakel makkelijk twintigduizend bezoekers lokt om nu de desolate sfeer te proeven. Toch laten de Hakendovenaars het hoofd niet zakken en bedacht men enkele kleine alternatieven.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!