Bij de afhaal is enkel Niki aanwezig; met mondmasker en handschoenen aan geeft hij je eten mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de afhaal is enkel Niki aanwezig; met mondmasker en handschoenen aan geeft hij je eten mee. © Bollen

Restorecensie Godison Goetsenhoven : “Heel even je kot uit voor ribbetjes om vingers en duimen af te likken”

De deuren van restaurants blijven wellicht nog een hele poos dicht. Niki Gofart stapte, net als zovele anderen, over op takeaway. Sinds de noodgedwongen sluiting van de horeca kan je er 7 dagen op 7 enkele klassiekers,  zoals pasta of ribbetjes, afhalen na bestelling. In het weekend kan je er ontbijt bestellen en staat er al eens een speciaal menu op de kaart. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

 1. Stad Tienen wil met coachingstraject van Mooimakers komaf maken met sluikstorten
  Tienen

  Stad Tienen wil met coa­chingstra­ject van Mooimakers komaf maken met sluikstor­ten

  De stad Tienen neemt deel aan het coachingstraject van Mooimakers, het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van de OVAM, Fost Plus en de VVSG. In kader hiervan rolde het stadsbestuur in samenwerking met De Lijn alvast een proefproject uit aan busstation van Tienen. Daarnaast wil men de hotspots om te sluikstorten verminderen door onder meer glasbollen te vervangen met ondergrondse containers.
 2. Verkeerssituatie in Kloosterstraat gewijzigd
  Hoegaarden

  Verkeerssi­tu­a­tie in Klooster­straat gewijzigd

  In het eerste stuk van de Kloosterstraat is tweerichtingsverkeer ingevoerd. Daardoor kunnen ouders die na het afzetten van hun kinderen richting Tienen moeten, via de Kloosterstraat opnieuw wegrijden. Dat moet de drukte verderop in de Vroentestraat en op Klein Overlaar verminderen. Inrijden kan via de Kloosterstraat. Er is een ‘zoenstrook’ voor afzetten en ophalen voorzien. In ‘de lus’ in de Kloosterstraat is voldoende parkeergelegenheid en wegrijden kan ofwel via de Vroentestraat ofwel via ‘de lus’ in de Kloosterstraat, opnieuw richting Klein Overlaar.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Deze Tienenaar voorziet Roberto Martínez van essentiële informatie tijdens EK: “Als ik na een wedstrijd persoonlijke felicitaties krijg, besef ik hoe fantastisch deze job is”
  PREMIUM
  Tienen

  Deze Tienenaar voorziet Roberto Martínez van essentiële informatie tijdens EK: “Als ik na een wedstrijd persoonlij­ke felicita­ties krijg, besef ik hoe fantas­tisch deze job is”

  Sinds 2015 is in verschillende wedstrijden van de Rode Duivels een Tiense hand aanwezig. Johan Froment (55) uit Vissenaken maakt namelijk al 6 jaar deel uit van Royal Belgium Football Association (RBFA) als scout-analist. Ondertussen groeide hij uit tot een vaste waarde in het team van Roberto Martínez. Met het aanstaande EK voegt hij een derde groot tornooi toe aan zijn palmares. Net voor zijn vertrek naar Sint-Petersburg deelde hij zijn ervaringen met Het Laatste Nieuws. “Als analist probeer ik het onvoorspelbare voorspelbaar te maken”, klinkt het.