Myriam Cosse (Vooruit) staat noodgedwongen haar plaats in de gemeenteraad af aan Bart Thomas (Vooruit).
Volledig scherm
Myriam Cosse (Vooruit) staat noodgedwongen haar plaats in de gemeenteraad af aan Bart Thomas (Vooruit). © rv

Raadslid Myriam Cosse (Vooruit) neemt noodgedwongen afscheid van gemeenteraad

TienenGemeenteraadslid Myriam Cosse (59, Vooruit) neemt omwille van medische redenen afscheid van het politieke toneel. Na 3 jaar een actieve rol als gemeenteraadslid valt de combinatie met de fysische zorgen te zwaar en staat ze haar plaats af aan Bart Thomas (Vooruit).

  1. Na twee eerdere brandstichtingen, nu ook bommelding bij ruitenwisserfabrikant Bosch: is dader werknemer van het bedrijf zelf?
    PREMIUM
    Tienen

    Na twee eerdere brandstich­tin­gen, nu ook bommelding bij ruitenwis­ser­fa­bri­kant Bosch: is dader werknemer van het bedrijf zelf?

    De werknemers van de Tiense ruitenwisserfabrikant Bosch werden gisteren opgeschrikt door een bommelding. Rond 15 uur liep bij het bedrijf een anoniem telefoontje binnen die gewag maakte van een bom in het gebouw. De opgetrommelde hulpdiensten ontruimden meteen de site en kamden de hele omgeving uit. Uiteindelijk bleek het om een flauwe grap te gaan. Het is niet het eerste voorval in het bedrijf: de afgelopen weken waren er ook al twee brandstichtingen. Is er kwaad opzet in het spel?