De provincie trekt hier 2.327.400 euro over 3 jaar voor uit.
Volledig scherm
De provincie trekt hier 2.327.400 euro over 3 jaar voor uit. © Provincie Vlaams-Brabant

Provincie blijft lokaal woonbeleid ondersteunen

Vlaams-BrabantDe provincie Vlaams-Brabant gaat de komende drie jaar de intergemeentelijke samenwerkingsverbanden voor lokaal woonbeleid financieel blijven ondersteunen. Ze trekt hier 2.327.400 euro over 3 jaar voor uit.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Vergeet Open Vld Leuven want vanaf nu is het LvL: “Tijd om verandering te brengen, bijvoorbeeld in het mobiliteitsbeleid”
  PREMIUM

  Vergeet Open Vld Leuven want vanaf nu is het LvL: “Tijd om verande­ring te brengen, bijvoor­beeld in het mobili­teits­be­leid”

  De Leuvense liberalen laten de naam Open Vld achter zich met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2024. Opmerkelijke keuze maar volgens voorzitter Zjef Cokelaere is de nieuwe naam het logische gevolg van een vernieuwingsoperatie die van start ging toen Alexandra Roumans het roer overnam van Rik Daems als fractievoorzitter. Blijft de vraag van één miljoen: wie wordt het kopstuk in Leuven voor de blauwe partij?
  Leuven