Ook de agenten van de zone Getevallei herdachten de slachtoffers.
Volledig scherm
Ook de agenten van de zone Getevallei herdachten de slachtoffers. © Bollen

Politie Getevallei hield minuut stilte voor slachtoffers watersnood

 1. Nick Spaenhoven haalt samen met KVK Tienen 0-2-achterstand op tegen Olympic Charleroi: “Zelfs winninggoal zat er nog in”
  voetbal eerste nationale

  Nick Spaenhoven haalt samen met KVK Tienen 0-2-achter­stand op tegen Olympic Charleroi: “Zelfs winning­goal zat er nog in”

  Geen eerste thuiszege voor KVK Tienen zaterdagavond, maar als troostprijs kwamen de Suikerjongens sowieso als mentale overwinnaar uit de pittige confrontatie met Olympic Charleroi. Want op dit niveau gebeurt het niet iedere week dat je van een 0-2-achterstand terugkomt. Dat laatste voltrok zich in een bijwijlen zinderende tweede periode, waarin KVK eindelijk zijn ware gelaat toonde.
 2. Grenzeloze Getevallei dingt naar titel van Landschapspark
  Zuid-Hageland

  Grenzeloze Getevallei dingt naar titel van Landschaps­park

  De provincie Vlaams-Brabant wil haar landelijke troeven meer in de kijker zetten door haar parken te erkennen als Nationaal park of Landschapspark. In totaal diende ze zelf drie conceptnota’s in met onder meer de Grenzeloze Getevallei als kandidaat voor Landschapspark. De twee andere kandidaten zijn Nationaal Park Brabantse Wouden en Boerenlandschap Pajottenland. Daarnaast steunt de provincie ook de kandidaturen van het Nationaal Park Demervallei en Landschapspark de Merode