De correctionele rechtbank in Leuven waar de man zich moest verantwoorden.
Volledig scherm
De correctionele rechtbank in Leuven waar de man zich moest verantwoorden. © KAR

Opschorting voor potloodventer

0 reacties

 1. Tiense Suikerraffinaderij betreurt laattijdige communicatie over geurhinder: “Die feiten dateren van oktober, wij namen al lang onze verantwoordelijkheid. Intussen is dat in orde”
  PREMIUM
  Tienen

  Tiense Suikerraf­fi­na­de­rij betreurt laattijdi­ge communica­tie over geurhinder: “Die feiten dateren van oktober, wij namen al lang onze verantwoor­de­lijk­heid. Intussen is dat in orde”

  Deze week stuurde de stad een bericht uit waarin ze een onderzoek vraagt naar de geurhinder van de Tiense Suikerraffinaderij. Op sociale media circuleren al langer klachten van geurhinder in de omgeving van Oplinter. Maar bij de Tiense Suikerraffinaderij is men helemaal niet opgezet met dit laattijdig persbericht. “Nu lijkt het precies alsof het om nieuwe feiten gaat. Onbegrijpelijk! Deze feiten dateren al van oktober vorig jaar. We erkennen dat dan ook maar namen wél onze verantwoordelijkheid en intussen is die problematiek volledig opgelost”, klinkt het bij de Suikerraffinaderij.
 2. Geen vaccinatiecentrum in Hangaar 44, burgemeesters van de eerstelijnszone kiezen voor Landen en Tienen zonder medeweten van Glabbeeks burgemeester Peter Reekmans
  Glabbeek

  Geen vaccinatie­cen­trum in Hangaar 44, burgemees­ters van de eerste­lijns­zo­ne kiezen voor Landen en Tienen zonder medeweten van Glabbeeks burgemees­ter Peter Reekmans

  Burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij) van Glabbeek reageert ietwat ontgoocheld op het nieuws dat de vaccinatiecentra in de eerstelijnszone Zuid-Oost Hageland (ELZOH) in Landen en Tienen komen. Naar eigen zeggen beslisten de burgemeesters van de zone dit op een inderhaast samengeroepen online vergadering waarbij Reekmans niet aanwezig kon zijn en zich liet vervangen door een medewerkster. De burgemeester legt zich bij de beslissing neer maar blijft erbij dat de evenementenhal Hangaar 44 een beter alternatief was geweest.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech